Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

05

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίκυ Σταμάτη επώνυμο: Τσοχατζοπούλου πλέον η χήρα του πρώην υπουργού
ΕΛΛΑΔΑ

Βίκυ Σταμάτη επώνυμο: Τσοχατζοπούλου πλέον η χήρα του πρώην υπουργού

Βίκυ Σταμάτη επώνυμο: Η ταυτότητα της Βίκυς Σταμάτη άλλαξε τον Δεκέμβριο του 2020 - Η αποκάλυψη του "Πρωινού".

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της και κράτησε του συζύγου της, Ακη Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό”, η ταυτότητα της Βίκυς Σταμάτη άλλαξε τον Δεκέμβριο του 2020 και πλέον ονομάζεται και επίσημα Βίκυ Τσοχατζοπούλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την απόφαση αυτή την πήρε το καλοκαίρι του 2020, όταν η υγεία του συζύγου της είχε κλονιστεί και βρισκόταν σε νοσοκομείο, θέλοντας να του κάνει αυτό το “δώρο”.

Σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει με την ξαδέλφη του εκλιπόντος συζύγου της, δήλωσε τα εξής: “Σε αντίθεση με αυτήν την κυρία, την ξαδέλφη του Άκη, η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω τη νομική οδό για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγος μου έζησε τόσο καιρό με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας”.

Ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, είπε ότι δεν είναι δυνατόν το παιδί της να βλέπει σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων, τίτλους που να λένε ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Όπως είπε χαρακτηριστικά, “αυτό ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της “δολοφονίας ψυχών”” και αυτός είναι ο λόγος που η πελάτης του επέλεξε να αμυνθεί καταθέτοντας μήνυση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις