Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον γείτονα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον γείτονα

Ολυμπιακός: Ο Ιωνικός που την Δευτέρα αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Βόλο έρχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με σκοπό να κανει την έκπληξη της αγωνιστικής.

Ο περσινός πρωταθλητής και πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος Ολυμπιακός, ύστερα από την ήττα αυτοχειρίας από την γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης το βράδυ της Πέμπτης στο Φάληρο, υποδέχεται τον γείτονά του Ιωνικό, που είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος προπονητής Πέδρο Μάρτινς έχει σχεδιάσει έτσι τον αγώνα ώστε και να μην χάσει και φυσικά να ξεκουράσει κάποια στελέχη από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης. Σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν, κάτω απο τα δοκάρια θα βρεθεί ο Τζαλάκης εκτός και αν ο Βάτσλικ θεωρηθεί απαραίτητος για τον αγώνα αυτόν. Θα παίξουν επίσης ο Τικίνιο μπροστά, ο Σισέ στην άμυνα και ο Αγκιμπού σε ελεύθερο ρόλο. Ο Μασούρας και ο Καμαρά σε ετοιμότητα.

Ο Ιωνικός που την Δευτέρα αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Βόλο στο γήπεδο της Νέαπολης, έρχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με σκοπό να κανει την έκπληξη της αγωνιστικής. Ο προπονητής του Σπανός θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα της ομάδας του παίζοντας με διπλή ζώνη, ενώ με αντεπιθέσεις θα προσπαθήσει να αποσπάσει ό,τι καλύτερο μπορεί από τους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις