Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λουτσέσκου – Αλ Σαντ: Πρώτη επιλογή του Κατάρ ο προπονητής του ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου – Αλ Σαντ: Πρώτη επιλογή του Κατάρ ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου - Αλ Σαντ: Η ομάδα της Ντόχα ορέγεται τον Ραζβάν. Τι θα γίνει όμως με τον ΠΑΟΚ;

Ο Τσάβι αποχώρησε από την Αλ Σαντ με προορισμό τη Βαρκελώνη και οι επιτελείς της ομάδας σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα. Στη λίστα των «εκλεκτών» και μάλιστα στην κορυφή της βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Και αυτό φαντάζει απόλυτα λογικό καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι μια hot προοπτική για κάθε σύλλογο της χώρας δεδομένου πως τα πήγε περίφημα με την Αλ Χιλάλ, είναι ένας πολυνίκης τεχνικός και οι Σαουδάραβες γνωρίζουν καλά πως επρόκειτο για μια σπουδαία λύση.

Από το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου «πουλάει» και θα… «πουλάει» στην αραβική χερσόνησο, εξαργυρώνοντας με σενάρια, φήμες, ενδεχομένως και προτάσεις μελλοντικά τα όσα κατέκτησε με την Αλ Χιλάλ, μέχρι τα δεδομένα της πραγματικότητας, υπάρχει απόσταση. Και αυτό γιατί πολύ απλά δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα. Ο ίδιος ο Λουτσέσκου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως είχε αρνηθεί πρόταση από την Σαουδική, Αραβία προτού αναλάβει εκ νέου τον ΠΑΟΚ καθώς δεν ήθελε να επιστρέψει εκεί…

Πρέπει να ανησυχεί ο ΠΑΟΚ;

Και μέσα σ΄όλα θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς πως υφίσταται μια ρήτρα που καθιστά… απαγορευτική την αποχώρησή του και θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και μόνο στη σκέψη να «σπάσει» το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου. Συνεπώς για τον ΠΑΟΚ αλλά και τον περίγυρο του Ρουμάνου, δεν υπάρχει καμία διάθεση ενασχόλησης με τα συγκεκριμένα σενάρια τα οποία είναι λογικό να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος δεδομένου πως εκεί κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του. Στο μυαλό του Λουτσέσκου όμως υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ. Τελεία. Και ο 52χρονος τεχνικός, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην αρχή της νέας του προσπάθειας, όπως είναι λογικό, ήρθε για να μείνει. Αδιαπράγματευτα. Για εκείνον και τους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις