Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Καραϊσκάκη επεισόδια: Χαμός μεταξύ οπαδών έξω από το γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καραϊσκάκη επεισόδια: Χαμός μεταξύ οπαδών έξω από το γήπεδο

Καραϊσκάκη επεισόδια: Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται έξω από το γήπεδο "Καραϊσκάκη" μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο “Καραϊσκάκη” μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Όπως αναφέρει το lawandorder.gr, η ατμόσφαιρα έχει γίνει αποπνικτική μετά τις σφοδρές συγκρούσεις, ενώ στις 19:45 ξεκινά το παιχνίδι. Νωρίτερα, η Αστυνομία κλείνοντας μέρος της Λεωφόρου Συγγρού επέβλεψε και συνόδευσε την πομπή των 24 λεωφορείων με τους φίλους της Αϊντραχτ προς το γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι χθες, Τετάρτη, επεισόδια σημειώθηκαν και στο Μοναστηράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 200 άτομα με διακριτικά του Ολυμπιακού προσπάθησαν να προσεγγίσουν ξενοδοχεία στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου διαμένουν Γερμανοί οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το ματς με τους “ερυθρόλευκους” για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Όταν εμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους οπαδούς να πετούν φωτοβολίδες και καπνογόνα πριν μπουν στο μετρό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις