Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM spoiler αποχώρηση 1/11: Ποιος θα φύγει σήμερα Δευτέρα
LIFESTYLE

GNTM spoiler αποχώρηση 1/11: Ποιος θα φύγει σήμερα Δευτέρα

GNTM spoiler αποχώρηση 1/11: Γεμάτα ένταση είναι τα τελευταία επεισόδια του GNTM και το σημερινό (1/11) δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Γεμάτα ένταση είναι τα τελευταία επεισόδια του GNTM και το σημερινό (1/11) δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να γίνεται έξαλλη μετά την φωτογράφιση. Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε τους τέσσερις κριτές να γίνονται έξαλλοι, επειδή οι παίκτες, «συνδικαλίζονται» μεταξύ τους, όμως τα νεύρα θα διαδεχθούν σήμερα, τραγικά λάθη και κλάματα. Πιο συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι του Star, θα κληθούν σήμερα να μπούνε στο κλίμα μιας φωτογράφισης όπου θα προσπαθήσουν να διαφημίσουν τα προϊόντα μιας εταιρείας ροφημάτων, σε κάτι που θα τους βοηθήσει και πάλι ο Γιώργος Καράβας.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική δοκιμασία των παικτών καθώς θα μπούνε και στο ρόλο του αγρότη, που όμως θα δυσκολέψει αρκετά τα παιδιά, με τα ατυχήματα να είναι πολλά. Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών δεν θα τα καταφέρουν με μεγάλη επιτυχία και θα ξεσπάσουν σε κλάματα, γεγονός που θα κάνει το σημερινό concept να πραγματοποιηθεί κάτω από ένα βαρύ κλίμα. Η ένταση όμως θα μεταφερθεί και στο studio, εκεί όπου η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν έκρυψε την απογοήτευση της, λέγοντας πως στο φετινό GNTM, το αποτέλεσμα δίνει την μια φορά top εικόνα και την άλλη κάτι που δεν είναι καθόλου καλό ενώ την δυσαρέσκεια του έδειξε και ο Άγγελος Μπράτης.

 

Ποιος ξαναμπαίνει στο reality μόδας;

Ένα βήμα πριν την τελική δεκάδα και τελικά η ψαλίδα ξαναανοίγει. Ένα γνώριμο μοντέλο στους τηλεθεατές εμφανίζεται. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αιμιλιανό Ιωάννη Κλαυδιανό, που είχε κλέψει τις εντυπώσεις στις auditions κι είχε γοητεύσει τους κριτές. Ο Αιμιλιανός είναι ένας από τους επιλαχόντες και μπαίνει στον διαγωνισμό στο σημερινό επεισόδιο. Κατευθείαν στα βαθιά, λοιπόν, για τον νέο παίκτη, αφού τα παιδιά έχουν ήδη εκπαιδευτεί στις δύσκολες και απαιτητικές δοκιμασίες κι έχουν ήδη δημιουργήσει τις κλίκες τους. Η πρώτη του δοκιμασία στο σπίτι δε θα αργήσει να έρθει, αφού coach Γιώργος Καράβας κι η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα «εισβάλλουν» στο σπίτι του GNTM 4 για να κάνουν ένα μάθημα με τους διαγωνιζόμενους.

Ο Ντίνος έχοντας κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία θα μοιράσει τα disavantage και θα δυσκολέψει πολύ τους συμπαίκτες του! «Είναι παιδιά που δεν κάνουν τίποτα κι απλώς υπάρχουν στο παιχνίδι», λέει αργότερα ο Ντίνος στο πλατό του GNTM 4. Με μαύρο δάκρυ θα κλάψει η Ειρήνη στο σετ, ενώ αργότερα ο Τζόνι δε θα μπορέσει να κρατήσει τα δάκρυά του. Ποιο μοντέλο θα αποχωρήσει σήμερα από τον διαγωνισμό;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις