Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 6: Τι θα δούμε σήμερα 31/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 6: Τι θα δούμε σήμερα 31/10

Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 6: Μία ωριαία ταινία που συνοψίζει τα 5 πρώτα επεισόδια της πολυσυζητημένης σειράς - Απόψε, στις 22:30, στο MEGA

Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 6: Η νεανική, μεταφυσική ιστορία μυστηρίου «Κομάντα και Δράκοι» έχει ανατρέψει τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία με την πρωτότυπη γραφή και την ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Σήμερα, Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 22:30, στο MEGA οι τηλεθεατές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να πιάσουν το νήμα της ιστορίας από την αρχή με μία ωριαία ταινία που συνοψίζει τα 5 πρώτα επεισόδια της πολυσυζητημένης σειράς.

Μπαίνουμε ξανά στον συναρπαστικό κόσμο της σειράς «Κομάντα και Δράκοι», και ακολουθούμε τους ήρωες στους σημαντικότερους σταθμούς ενός μεταφυσικού ταξιδιού που μας γυρνάει στα παιδικά μας χρόνια. Η ιστορία συνεχίζεται την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με το νέο, 6ο επεισόδιο να φέρνει ανατρεπτικές εξελίξεις μέσα από την κινηματογραφική ματιά του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Μη χάσετε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 22:30 στο MEGA, την ταινία που θα μας θυμίσει όσα συνέβησαν στα 5 πρώτα επεισόδια της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» και προετοιμαστείτε για το νέο επεισόδιο που έρχεται την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 6:  Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις