Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Καζάκος σχέση: “Full in love” με την κατά 27 χρόνια νεότερη σύντροφό του
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Καζάκος σχέση: “Full in love” με την κατά 27 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Κωνσταντίνος Καζάκος σχέση: Αδιαφορούν για τα βλέμματα και δεν κρύβουν τον έρωτά τους ο Κωνσταντίνος Καζάκος με τη Βασιλική Μακρή

Ο φωτογραφικός φακός του NPD εντόπισε τον Κωνσταντίνο Καζάκο και τη Βασιλική Μακρή να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο, σε γνωστό στέκι στη Γλυφάδα. Ο 52χρονος ηθοποιός και η 25χρονη δεν κρύβουν τη σχέση τους και μάλιστα ποζάρουν στον φακό. Το ερωτευμένο ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει την συντροφιά ο ένας του άλλου και να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μάλιστα οι ίδιοι φαίνεται να μην έχουν πρόβλημα καθώς όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες πόζαραν μπροστά στον φωτογραφικό φακό την ώρα που έβγαιναν από το γνωστό εστιατόριο. Πλέον ο Κωνσταντίνος και η Βασιλική δεν έχουν πρόβλημα ακόμη και να ποζάρουν στους φωτογράφους που τους συναντούν, όπως συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση την ώρα που που έβγαιναν από το all day bar restaurant Mio Princessa.

Σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός για την αγαπημένη του ανάφερε πως δεν του αρέσει να προβάλλει την προσωπική του ζωή, αλλά ούτε και να την κρύβει. “Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Είμαι με τη Βασιλική και είμαστε πολύ καλά μαζί” σχολίασε.

Κωνσταντίνος Καζάκος | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την 23χρονη σύντροφό του καζακοσ καζακοσ καζακοσ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις