Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλέντι στην Κρήτη με κομπρεσέρ: “Εμείς τα κάνουμε συχνά αυτά”
ΕΛΛΑΔΑ

Γλέντι στην Κρήτη με κομπρεσέρ: “Εμείς τα κάνουμε συχνά αυτά”

Γλέντι στην Κρήτη με κομπρεσέρ: Ένα πρωτότυπο γαμήλιο γλέντι στήθηκε στα Μάλια

Δεν έχουν προηγούμενο οι εικόνες σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη. Οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα ξέφυγαν. Το βίντεο γίνεται viral στα social media… Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες σε νυχτερινό κέντρο στα Μάλια της Κρήτης, έξω από το Ηράκλειο, όπου οι νεόνυμφοι είχαν κλείσει για το γαμήλιο γλέντι τους. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν και κάποιοι όπως φαίνεται στο επόμενο βίντεο, τα έσπασαν στην κυριολεξία. Την ώρα που ένας άντρας χορεύει ζεϊμπέκικο στην πίστα, κάποιος άλλος φαίνεται πως «δεν αρκείται στα πιάτα», που συνηθίζουν να σπάνε ως έθιμο στους γάμους, αλλά φροντίζει να σπάσει ακόμα και τα πλακάκια του χώρου, με ένα κομπρεσέρ. Οι εικόνες καταγράφονται και τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

@michalischarkiolakis#funny #crete #wedding #forfun #zeimpekiko #malia #glenti #weddingtiktok #weddingcomedy #weddingincrete♬ πρωτότυπος ήχος – Μιχάλης Χαρκιολάκης

Τι είπε ο γαμπρός

Όσο για το μέγεθος της ζημιάς και το κόστος της, κανείς δεν δείχνει να ανησυχεί. Ο γαμπρός, κος Μάνος Μπορμπουδάκης αναφέρει στο protothema.gr πως στην Κρήτη αυτά δεν τα υπολογίζουν: «Εδώ που μένουμε, είμαστε όλοι μια οικογένεια, δεν υπάρχει θέμα για το ποιος πληρώνει και ποιος όχι, το κάναμε πάνω στο γλέντι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ξενοδοχείο, στο οποιο και έλαβε χώρα το γαμήλιο γλέντι ανήκει στην ιδιοκτησία της νύφης, με τον Πάνο Μαρκογιαννάκη, ο οποίος και διέλυσε το πάτωμα να είναι στενός οικογενειακός τους φίλος. «Εμείς τα κάνουμε συχνά αυτά, απλά τώρα έτυχε να πάρει διαστάσεις. Έχουμε κάνει πολλά τέτοια γλέντια, αλλά δεν είναι για την δημοσιότητα, τα κάνουμε για εμάς», εξηγεί ο Μάνος Μπορμπουδάκης.

Ποιος κρατάει το… κομπρεσέρ

Ο άνδρας που κρατάει το κομπρεσέρ στο βίντεο μάλιστα, δεν είναι εντελώς άγνωστος για το κοινό. Πρόκειται για τον Πάνο Μαρκογιαννάκη, τον Κρητικό γυμναστή που είχε γίνει ξανά viral πριν από δύο χρόνια, με την εμφάνισή του μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου και έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο μαζί με τους μαθητές του. Δέος είχε προκαλέσει τότε, ο σεβασμός που έδειξαν τα παιδιά, τόσο στο μνημείο, όσο και στον γυμναστή τους. Ο ίδιος μάλιστα, χαρακτηρίστηκε «υπόδειγμα δασκάλου» και είχε κερδίσει το κοινό με το ήθος και τον σεβασμό που κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις