Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάσα Μπάστα κορονοϊός: Οι δύσκολες στιγμές, οι κρίσεις πανικού και η υπερκόπωση
LIFESTYLE

Σάσα Μπάστα κορονοϊός: Οι δύσκολες στιγμές, οι κρίσεις πανικού και η υπερκόπωση

Σάσα Μπάστα κορονοϊός: «Ήμουν η πρώτη που θα εμβολιαζόταν στην ηλικία των 30 αλλά κόλλησα πέντε μέρες πριν», είπε η τραγουδίστρια

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στο «Happy Day» για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω υπερκόπωσης. Η τραγουδίστρια τόνισε ότι είναι αρρωστοφοβική και αυτός ήταν ο λόγος που την έκανε να πάθει μέχρι και κρίσεις πανικού και αποκάλυψε ότι έπαθε υπερκόπωση τρεις φορές μέσα σε μία εβδομάδα. Αρχικά ανέφερε η Σάσα Μπάστα: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν πέρασα κορωνοϊό και όσα ένιωθα στην κρίση πανικού δεν με άφηνε με τίποτα να ηρεμήσω. Ήξερα ότι είναι στο μυαλό μου αλλά και μόνο το ότι έχεις κορωνοϊό και σε χτυπάει στην αναπνοή και τα πνευμόνια… με όλα αυτά που έχεις ακούσει και μετά το ζεις… τελικά ήταν όλα στο μυαλό μου αλλά είναι τόσο δύσκολο».

«Λες θα πάω τώρα στο νοσοκομείο, εκεί είναι όλοι σαν εμένα κι αν με κρατήσοουν μέσα; Δε ξέρεις αν είναι κρίση πανικού ή είναι αυτό. Κόλλησα μετά το Πάσχα, μας πήγε λίγο ντόμινο. Εγώ, η κολλητή, ο κολλητός, μαμά, μπαμπάς. Ευτυχώς οι δικοί μου άνθρωποι είχαν όλοι εμβολιαστεί». «Επειδή είμαι αρρωστοφοβική τρίτη μέρα πήγα στο νοσοκομείο. Βέβαια αν δεν μου έλεγαν άλλοι ότι είμαι θετική δεν θα το καταλάβαινα ούτε εγώ γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Πέρασε ευτυχώς και να μην ξανάρθει. Ήμουν η πρώτη που θα εμβολιαζόταν στην ηλικία των 30 αλλά κόλλησα πέντε μέρες πριν. Τον προηγούμενο μήνα χρειάστηκε να νοσηλευτώ λόγω υπερκόπωσης. Μέσα σε μια εβδομάδα έπαθα τρεις φορές υπερκόπωση»!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις