Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 4 αποχώρηση: Ποιος αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης 26/10;
LIFESTYLE

GNTM 4 αποχώρηση: Ποιος αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης 26/10;

GNTM 4 αποχώρηση: Ποιος βρήκε τη χρυσή τομή μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας;

Οι προσπάθειες των παιδιών παρουσιάζονται στο νέο πλατό ετυμηγορίας, μπροστά στους Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό. Ποιος βρήκε τη χρυσή τομή μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας; Σε μία από τις πιο σημαντικές ψηφοφορίες, οι μάσκες πέφτουν και το παρασκήνιο «ξεγυμνώνεται» μπροστά στους τέσσερις κριτές. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι ένα από τα μοντέλα θα καληνυχτίσει, κλείνοντας πίσω του την πόρτα του GNTM . Οι τέσσερις κριτές Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός αξιολόγησαν τις προσπάθειες ενώ η ψηφοφορία των παικτών για τον ποιον παίκτη θα «σώσουν» από το bottom 3 έκρυβε εκπλήξεις.

Οι τρεις με τις λιγότερες καλές φωτογραφίσεις ήταν η Άννα, ο Ναπολέων και η Μαρία Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Άννα, η οποία στο σετ δεν τα πήγε καλά και το συναίσθημα που έβγαζε ήταν περισσότερο ενός εφιάλτη, παρά ονείρου. Μάλιστα η ίδια εξομολογήθηκε ότι είχε στο μυαλό της μία φίλη της που πέθανε από καρκίνο. «Χαίρομαι που άφησα το στίγμα μου. Οι κριτές με βοήθησαν πολύ και αυτός είναι ο λόγος που έχω βελτιωθεί. Όλη αυτή η εμπειρία ήταν τέλεια και θα μου μείνει για μια ζωή», δήλωσε αποχωρώντας η Άννα.

Άλλη μια αποχώρηση

Με μία ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του GNTM. Ο Γιώργος Καράβας μίλησε με τους παίκτες και τους ανακοίνωσε ότι ο Βασίλης Παρωτίδης αποφάσισε να μην συνεχίσει στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα βίντεο του μοντέλου, στο οποίο ανέφερε τους λόγους που επέστρεψε στο σπίτι του. Μεταξύ άλλων, είπε ότι ένιωθε πιεσμένος και θεωρούσε ότι αυτό θα τον επηρεάσει και στα σετ. «Έχω βγει από το σπίτι του GNTM. Έχω αποχωρήσει οικειοθελώς και είναι μια απόφαση που θα σας φανεί περίεργη, απλά γενικά την τελευταία εβδομάδα ήμουν αρκετά πιεσμένος και θεωρούσα ότι αυτό μπορεί να με επηρεάσει και στα σετ αλλά και στην απόδοσή μου. Το modeling είναι κάτι που με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο, με γεμίζει και αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθα στο GNTM. Έχω μια αξιόλογη πορεία στην οποία και αποφασίζω συνειδητά, αυτή η εμπειρία να λάβει τέλος εδώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις