Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλέκος Χολέβας – δικηγόρος: Ο Νίκος Αλιάγας αποχαιρετά τον “αδερφό του”
ΕΛΛΑΔΑ

Αλέκος Χολέβας – δικηγόρος: Ο Νίκος Αλιάγας αποχαιρετά τον “αδερφό του”

Αλέκος Χολέβας - δικηγόρος: Ο Νίκος Αλιάγας αποχαιρετά τον παιδικό φίλο του, Αλέκο Χολέβα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα ο Νίκος Αλιάγας αποχαιρετά τον παιδικό φίλο του, Αλέκο Χολέβα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο. Ο Νίκος Αλιάγας μιλά για τον φίλο των “τριών και πλέον δεκαετιών”, για τον “αδελφό” του, για τον άνθρωπο που ήταν “παρών σε όλες τις χαρές και τις λύπες της ζωής” του. “Ο Αλέκος ο σοφός, ο δικηγόρος, ο μάνατζερ, άφησε σήμερα στις τρεις ώρα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτηρία οπού ήταν διοικητής πριν από 20 χρόνια, πάλεψε παλικαρίσια με τον καρκίνο χωρίς τρόμο, με αξιοπρέπεια” αναφέρει στη συγκλονιστική ανάρτησή του.

O δικηγόρος Αλέκος Χολέβας υπήρξε παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και παιδικός φίλος του Νίκου Αλιάγα, ο οποίος ήταν δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο ίδιος πάλευε αρκετό καιρό με τον καρκίνο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Αλέκος Χολέβας: Η ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα

“Ο Αλέκος Χολέβας έφυγε σαν άρχοντας, αγέρωχος και παλικάρι. Ο φίλος μου τριών και πλέον δεκαετιών, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου, ο δικός μου άνθρωπος παρών σε όλες τις χαρές και τις λύπες της ζωής μου. Ο Αλέκος, η ήρεμη δύναμη στην αυγή των μεγάλων αποφάσεων, ο άξιος συνοδοιπόρος, η γενναιόδωρη ψυχή και πιστός σύμμαχος που μου έμαθε τόσα.

Ο Αλέκος ο τρυφερός μπαμπάς του Μάνου, της γλυκιας Αλεξάνδρας και του απίστευτου Μάξιμου, ο Αλέκος ο αδελφός της Άννας και της Πηνελόπης, ο γιος της Μαρίας και ο λατρεμένος σύζυγος της Μελίνας. Ο Αλέκος ο σοφός, ο δικηγόρος, ο μάνατζερ, άφησε σήμερα στις τρεις ώρα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτήρια οπού ήταν διοικητής πριν από 20 χρονιά, πάλεψε παλικαρίσια με τον καρκίνο χωρίς τρόμο, με αξιοπρέπεια. Σήμερα έφυγε ένας Έλληνας με απέραντη καρδιά, σαν το γέλιο του. Καλό ταξίδι Αλέκο μου” αναφέρει ο Νίκος Αλιάγας στην ανάρτησή του.

Αλέκος Χολέβας: Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ο Αλέκος Χολέβας υπήρξε διοικητής του Νοσοκομείου Σωτηρία, ενώ ήταν και νομικός σύμβουλος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του επί σειρά ετών νομικού στελέχους της.

Η οικογένεια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θρηνεί το χαμό του Αλέξανδρου Χολέβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 56 ετών μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο. Ο εκλιπών ήταν τα τελευταία χρόνια μέλος της νομικής υπηρεσίας της Ε.Π.Ο., την οποία υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια. Ο Αλέξανδρος Χολέβας υπήρξε άριστος οικογενειάρχης και επαγγελματίας και θα μείνει σε όλους μας αξέχαστος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις