Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κλέλια και Άννη Πανταζή – baby shower: Οι δυο αδερφές έκαναν διπλό πάρτυ για τον ερχομό των μωρών τους
LIFESTYLE

Κλέλια και Άννη Πανταζή – baby shower: Οι δυο αδερφές έκαναν διπλό πάρτυ για τον ερχομό των μωρών τους

Κλέλια και Άννη Πανταζή - baby shower: Τα χρώματα που κυριάρχησαν ήταν το πετρόλ, το σομόν και γενικά το μπλε και οι αποχρώσεις του.

Με μία υπέροχη ανάρτηση μερικούς μήνες πριν η Κλέλια και η Άννη Πανταζή, ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους. Οι δύο αδερφές δημοσίευσαν τότε φωτογραφίες τους δείχνοντας τις φουσκωμένες τους κοιλίτσες. Τα μωρά είναι αγοράκια και λίγο πριν τη γέννησή τους, τα δύο ζευγάρια γιόρτασαν με συγγενείς και φίλους τον επικείμενο ερχομό των νέων μελών με ένα εντυπωσιακό baby shower πάρτι.

Τα χρώματα που κυριάρχησαν ήταν το πετρόλ, το σομόν και γενικά το μπλε και οι αποχρώσεις του. Ο χώρος ήταν διακοσμημένος με μπαλόνια, ενώ ο μπουφές περιελάμβανε cake pops, μπισκότα με ζαχαρόπαστα και δροσερά ροφήματα. Οι δύο αδερφές ήταν ντυμένες στα μπλε και πράσινα. Όσο για την τούρτα, είχε βουτυρόκρεμα στις ίδιες αποχρώσεις κα στο πάνω μέρος διακοσμημένα μπιμπερό και πατουσάκια. Η δύο αδερφές είναι πολύ δεμένες, μένουν δίπλα δίπλα και τα παιδιά τους μεγαλώνουν σαν αδέρφια.

Οι δηλώσεις της Κλέλιας Πανταζή

«Είμαστε η μία το στήριγμα της άλλης. Εγώ είμαι η μεγάλη αδερφή οπότε με το που ήρθε στο σπίτι, ανέλαβα τον ρόλο να την προστατεύω. Επίσης, επειδή είχαμε παράλληλους βίους και με τον πρωταθλητισμό και με το “Dancing with the Stars”, ήταν σαν ήξερα πάντα τι να τη συμβουλεύσω ή να της πω τι να προσέξει σε πράγματα που είχε κάνει εγώ ως μεγαλύτερη.

Στη μητρότητα βέβαια έγινε το ανάποδο. Έκανε η Άννυ το πρώτο βήμα και αυτό ήταν το καλύτερο σεμινάριο για μένα. Από το πρώτο βράδυ που γέννησε ήμουν μαζί της στο μαιευτήριο, ήμουν στα πρώτα μπάνια του μωρού, στα αλλάγματα σε όλα, οπότε το ζούσα και έβλεπα τι με περιμένει. Είμαστε πολύ χαρούμενες που και σε αυτό ήμαστε μαζί και γιατί τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν μαζί σαν αδέρφια και όχι σαν ξαδέρφια.» αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Mothersblog.gr. Η σχεδόν ταυτόχρονη εγκυμοσύνη σίγουρα ήταν κάτι που τις χαροποίησε πολύ καθώς τώρα θα έχουν ακόμα περισσότερα να μοιράζονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις