Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαρδαβέλλας – Γεννηματά: “Νιώθω έναν σπαραγμό μέσα μου, αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα”
ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδαβέλλας – Γεννηματά: “Νιώθω έναν σπαραγμό μέσα μου, αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα”

Χαρδαβέλλας - Γεννηματά: O Κώστας Χαρδαβέλλας μιλώντας για την οικογενειακή του φίλη, Φώφη Γεννηματά δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά πάγωσε το πανελλήνιο βυθίζοντας στο πένθος όλη τη χώρα. Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star μίλησε τηλεφωνικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την οικογενειακή του φίλη, Φώφη Γεννηματά και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. Ο δημοσιογράφος, που είχε πάρει μέρος στις εκλογές με το ΚΙΝΑΛ για να στηρίξει την Φώφη Γεννηματά δεν άντεξε και ξέσπασε on air σε κλάματα.

“Νιώθω έναν σπαραγμό μέσα μου γιατί αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα σχεδόν λόγω του ότι ο πατέρας της ήταν αυτός που με πάντρεψε και τη γνώρισα από πιτσιρίκα”, είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και σπάραξε. “Δε θα μπορέσει να συνεχίσει. Είναι φορτισμένος γιατί αγαπάει αυτή την οικογένεια και έχει δώσει και ο ίδιος τη μάχη του” είπε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου, η οποία ήταν στο πλατό της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη.

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος Γεννηματάς, είχε παντρέψει τον Κώστα Χαρδαβέλλα με τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις