Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ρόμπερτ Ντε Νίρο διαζύγιο: Τι θα… πάρει η πρώην σύζυγος από την περιουσία
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρόμπερτ Ντε Νίρο διαζύγιο: Τι θα… πάρει η πρώην σύζυγος από την περιουσία

Ρόμπερτ Ντε Νίρο διαζύγιο: Τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν προκύψει από τις επαγγελματικές δραστηριότητες του ηθοποιού παραμένουν στην δική του ιδιοκτησία

Σχεδόν… άτυχη στάθηκε η πρώην σύζυγος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αφού η τελική απόφαση του δικαστηρίου ορίζει πως δεν δικαιούται όσα ήθελε από την περιουσία του ηθοποιού, μετά το διαζύγιό τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six η ίδια είχε ζητήσει το 50% της περιουσίας που απέκτησε ο διάσημος 78χρονος ηθοποιός όσα χρόνια ήταν μαζί. Τελικά, όμως, η Δικαιοσύνη δεν εγκρίνει το αίτημά της. «Κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους, ο κος Ντε Νίρο απέκτησε μόνος του και χωρίς την συμβολή της συζύγου του, Γκρέις Χάιταουερ, όλη την περιουσία του καθαρά και μόνο με τα χρήματα που κέρδιζε από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες», αναφέρεται στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.

Η απόφαση ήταν γνωστή ήδη από τον Φεβρουάριο. Σε επίσημη ανακοίνωση που είχε κάνει τότε, ο δικαστής Μάθιου Κούπερ, είχε αναφέρει πως μετά την εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων και των δύο, η περιουσία που είχε προκύψει στον ηθοποιό από το επάγγελμά του, θα παρέμενε στην ιδιοκτησία του. Βέβαια, το Δικαστήριο  δίνει την δυνατότητα στην Χάιταουερ να πουλήσει την κατοικία, κάτω από την οποία ζούσαν μαζί, έναντι 20 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να εξασφαλίσει μία καλή ζωή στην ίδια και στα δύο τους παιδιά.

Επιπλέον, ο ηθοποιός οφείλει να της δίνει ετήσια διατροφή ύψους 1 εκατ. δολαρίων μέχρι το τέλος της ζωής της, εκτός και αν παντρευτεί ξανά. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έμεινε μαζί μέχρι το 2018.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις