Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

31

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλά: Πώς κατάφερε να αδυνατίσει γρήγορα
LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλά: Πώς κατάφερε να αδυνατίσει γρήγορα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλά: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε όλα τα μυστικά της διατροφής της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για το πώς έφτασε στα 59 κιλά, τις δίαιτες και για τη σχέση της με την μαγειρική, στο περιοδικό Τύπος TV.

Μιλώντας για πειθαρχία, πρόσφατα είδα στο Instagram ότι έφτασες τα 59 κιλά. Πώς γίνεται αυτό ενώ δοκιμάζεις συνεχώς πιάτα στην εκπομπή;

Κάνω τη δίαιτα του «Κάτι ξαναψήνεται». Εχω να πω ότι τρώω περισσότερο από όλους στα γυρίσματα και οι περισσότεροι συνεργάτες είναι άντρες. Τρώω όμως ποιοτικά, ο μεταβολισμός μου έχει αλλάξει.

Τι θα συμβούλευες τις γυναίκες που θέλουν να χάσουν κιλά;

Συμβουλές δεν δίνω, αγάπησα όμως τον εαυτό μου και το σώμα μου, κατάφερα να αδυνατίσω χωρίς να κάνω ακρότητες, χωρίς να παίρνω συμπληρώματα. Ενα κακό γεύμα δεν θα σε παχύνει ούτε ένα καλό θα σε αδυνατίσει. Εχω φτάσει τον εαυτό μου σε ένα καλό σημείο και χαίρομαι.

Πήγες σε ειδικό;

Μόνη μου το έκανα πράξη και στους έξι μήνες -που δεν μπορούσα να το πάω ένα βήμα παρακάτω-, πήγα σε διατροφολόγο. Με έβαλε σε ένα πρόγραμμα που μπορώ να ακολουθώ. Ηθελα ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει με τη δουλειά μου και μου το έχει κάνει έτσι ώστε να να με βολεύει. Ξηροί καρποί, φρούτα, αβγά βραστά, πράγματα που όλοι μπορούμε να έχουμε, δεν λείπουν από την τσάντα μου. Τρώω πιο ποιοτικά πράγματα, όχι πίτσες και μακαρόνια.

Η σχέση σου με τη μαγειρική ποια είναι;

Πολύ καλή! Ειδικά φέτος παίρνω πολλές συμβουλές και τις εφαρμόζω. Παίρνω συνταγές, μυστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις