Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέραμα συμπλοκή: Δραματικό συμβάν
ΕΛΛΑΔΑ

Πέραμα συμπλοκή: Δραματικό συμβάν

Πέραμα συμπλοκή: Ένας νεκρός κακοποιός και ένας τραυματίας – Δύο αστυνομικοί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τριών κακοποιών και αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο Πέραμα, κατέληξε με έναν κακοποιό νεκρό, έναν τραυματία κι έναν τρίτο να έχει διαφύγει και να αναζητείται από την Αστυνομία. Την ίδια στιγμή, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί δύο τραυματίες αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι εμβολίστηκαν από το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις κακοποιοί. Η ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. και κακοποιών σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, στο Πέραμα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, είχε προηγηθεί καταδίωξη του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι τρεις από τη λεωφόρο Θηβών. Εκεί αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν έκαναν σήμα στον οδηγό ενός λευκού αυτοκινήτου το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο, να σταματήσει για έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα να ξεφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη από τη Θηβών στο Χαϊδάρι και από εκεί με τη συμμετοχή κι άλλων μοτοσικλετών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας, συνεχίστηκε μέχρι το Πέραμα. Στην οδό Ελπίδος 38, οι αστυνομικοί πλεύρισαν το όχημα και πίστεψαν ότι ο οδηγός πλέον θα σταματήσει. Όμως, είπαν οι αστυνομικοί, ότι εμβόλισε τη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να πέσουν κατά γης οι αστυνομικοί.

 

Πυροβολισμοί

Τότε αστυνομικοί βλέποντας τον κίνδυνο για τη ζωή τους να διαγράφεται άμεσος, πυροβόλησαν κατά του αυτοκινήτου με σκοπό να σκάσουν τα ελαστικά για να ακινητοποιηθεί και να ακολουθήσουν οι συλλήψεις. Όμως, υπό συνθήκες που διερευνούνταν όλη τη νύχτα μια από τις σφαίρες βρήκε τον οδηγό ο οποίος διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός ενώ δεύτερος επιβαίνων στο λευκό όχημα είχε τραυματιστεί. Ο τρίτος είχε προλάβει μέσα στο πανδαιμόνιο να διαφύγει και τον αναζητούσαν ομάδες αστυνομικών στον Πειραιά και στη Δυτική Αττική.

Στον τόπο της αιματηρής συμπλοκής έφθασαν και αστυνομικοί της ασφάλειας προκειμένου να διερευνήσουν όλες τις πτυχές της υπόθεσης και να διαπιστώσουν την αλληλουχία των γεγονότων που κατέληξαν δυστυχώς στον θάνατο ενός καταδιωκόμενου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις