Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM – Καγιά για Κουλιανού: “Η Βίκυ είναι θεάρα”
LIFESTYLE

GNTM – Καγιά για Κουλιανού: “Η Βίκυ είναι θεάρα”

GNTM - Καγιά για Κουλιανού: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" η Βίκυ Καγιά για την εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού στο διάσημο ριάλιτι μόδας "Greece's Next Top Model".

Πέρα από το twitter, την εμφάνιση της ηθοποιού και μοντέλου Βίκυς Κουλιανού στο “Greece’s Next Top Model” σχολίασε και η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” του ANT1. Η Βίκυ Καγιά μίλησε με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο για όλα όσα συνέβησαν στο επεισόδιο με την Κουλιανού. Αρχικά, εξέφερε την προσωπική της γνώμη πάνω στο θέμα της αποθέωσης της Κουλιανού, με την οποία συμφωνεί απόλυτα, ενώ την αποκάλεσε και “θεάρα”. Συγκεκριμένα είπε: «Και γιατί όχι; Η Βίκυ είναι θεάρα. Την ξέρεις καλέ τόσα χρόνια τη Βίκυ. Εγώ συμφωνώ απόλυτα. Την αγαπώ πάρα πολύ. Τη σέβομαι πάρα πολύ. Εγώ είμαι της χρονιάς και της σχολής Κουλιανού, Φιλίππα, Τσιντικίδου. Τις αγαπώ, τις λατρεύω και πάντα θα τις λατρεύω. Έχουν κάνει μεγάλη πορεία σε αυτόν τον χώρο. Πολύ σωστό, λοιπόν».

Έπειτε, αναφέρθηκε και στο πρόσωπο της αντικαταστάτριάς της, όπως την έχει αποκαλέσει αρκετός κόσμος, Ισμήνης Παπαβλασοπούλου. Ιδιαίτερα μίλησε για το γεγονός που πολύς κόσμος ζήτησε να φύγει η Παπαβλασοπούλου και να έρθει η Κουλιανού. Όπως απάντησε: «Τα πράγματα έχουν ως έχουν. Η Ισμήνη είναι σε αυτήν τη θέση και δεν μπορούμε να ευχόμαστε να ήταν κάποιος άλλος».

Πανζουρλισμός στο Twitter με την Κουλιανού

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, έκανε την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό σόου του Star “Greece’s Next Top Model” το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Βίκυ Κουιλανού. Η αλήθεια είναι πως δεν έφερε αναστάτωση μόνο στα μοντέλα του παιχνιδιού, αλλά και στο κοινό που παρακολουθούσε. Η εκθαμβωτική στα 54 της χρόνια Βίκυ Κουλιανού επισκέφτηκε το σπίτι του ριάλιτι για να μεταλαμπαδεύσει μερικές από τις γνώσεις της στους συμμετέχοντες και, φυσικά, να τους δείξει catwalk.

Το Twitter μπροστά σε αυτό το θέαμα ενθουσιάστηκε προφανώς. Οι χρήστες άρχισαν να κάνουν αποθεωτικά σχόλια για την Κουλιανού. Κάποια από αυτά πρότειναν και αλλαγή στη σύσταση της ομάδας του GNTM, λέγοντας ότι εκείνη θα έπρεπε να κάθεται σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής. Μάλιστα, γράφτηκαν μέχρι και σχόλια που ανέφεραν πως έπρεπε να φύγει η Βίκυ Καγιά από το παιχνίδι για να έρθει ένα τόσο γνωστό και καταξιωμένο μοντέλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις