Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γάμος Φίλιππου Γλίξμπουργκ: Στη Μητρόπολη για τις τελευταίες πινελιές
LIFESTYLE

Γάμος Φίλιππου Γλίξμπουργκ: Στη Μητρόπολη για τις τελευταίες πινελιές

Γάμος Φίλιππου Γλίξμπουργκ: Το αγαπημένο ζευγάρι σήμερα πήγε στη Μητρόπολη Αθηνών και στην Αρχιεπισκοπή για να ετοιμάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν το γάμο του.

Νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του Νίνα Φλορ για τις τελευταίες προετοιμασίες πριν την τέλεση του θρησκευτικού του γάμου. Πριν μεταβεί στη Μητρόπολη, το ζευγάρι είχε επισκεφθεί πρώτα την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Εκεί, οι δυο τους συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Μάλιστα, το ιερό μυστήριο του γάμου θα τελέσει ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι είναι ήδη παντρεμένο με πολιτικό γάμο που είχε γίνει στην Ελβετία ένα χρόνο πριν, το Δεκέμβριο του 2020.

Ο γάμος έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 23 Οκτωβρίου, το απόγευμα στις 5 η ώρα, στη Μητρόπολη Αθηνών, όπως έχει ήδη αναφερθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, μεταξύ των καλεσμένων που θα παρευρεθούν στο ευτυχές γεγονός θα είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και πολλοί άλλοι. Όσοι δε θα μπορούν να παρευρεθούν στη Μητρόπολη εξαιτίας των μέτρων προστασίας από την COVID-19 που όριο 100 καλεσμένων στους γάμους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή από γιγαντοοθόνη που θα στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας.

Δεξίωση, γεύματα και πάρτι

Όσον αφορά το pre-wedding πάρτι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη Βουλιαγμένης και θα έχει αποκλειστικά άρωμα Ελλάδας, με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς. Η γαμήλια δεξίωση, μετά την ολοκλήρωση του ιερού γαμήλιου μυστηρίου στη Μητρόπολη, θα γίνει σε ξενοδοχείο πέριξ της πλατείας Συντάγματος. Τέλος, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, μετά το γάμο, στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί γεύμα στο Ναυτικό Ομιλο Πειραιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις