Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σελίν Ντιον – συναυλίες: Ακύρωνονται λόγω προβλημάτων υγείας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σελίν Ντιον – συναυλίες: Ακύρωνονται λόγω προβλημάτων υγείας

Σελίν Ντιον - συναυλίες: Προβλήματα υγείας δεν της επιτρέπουν να ξεκινήσει ούτε τις πρόβες για το νέο της σόου.

Τα προβλήματα υγείας της Σελίν Ντιόν δεν τις επέτρεψαν να ξεκινήσει ούτε τις πρόβες για το νέο της σόου που θα έκανε πρεμιέρα τον επόμενο μήνα σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Η Σελίν Ντιόν ανέβαλε την πρεμιέρα του σόου, με τίτλο «Céline», καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, υποφέρει από προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα, «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς». «Είμαι συντετριμμένη», είπε χαρακτηριστικά η Σελίν Ντιόν. «Η ομάδα μου και εγώ δουλεύουμε για το νέο μας σόου, τους τελευταίους οκτώ μήνες και το γεγονός πως δεν θα μπορέσω να κάνω πρεμιέρα τον Νοέμβριο με λυπεί αφάνταστα».

Το σόου θα γινόταν σ΄ ένα νέο θέατρο με τη μεγαλύτερη και ψηλότερη σκηνή της πόλης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian. «Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία σας», δήλωσε στην τραγουδίστρια ο Σκοτ Σιμπέλα πρόεδρος του ξενοδοχείου «World Las Vegas». Η Ντιόν είναι σταθερή αξία στο Λας Βέγκας από το 2003, όταν παρουσίασε για πρώτη φορά το σόου της «A New Day» στο Caesar’s Palace. Είναι το επικερδέστερο σόου στην ιστορία του Λας Βέγκας, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 385.000.000 δολάρια σε διάστημα πέντε ετών.

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Η εντυπωσιακή ζωή της τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν αναμένεται να γίνει ντοκιμαντέρ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της υποψήφιας για Όσκαρ Αϊρίν, Τέιλορ Μπρόντσκι.  Σύμφωνα με τη Sony Music Entertainment, η εταιρεία σε συνεργασία με την SME Canada και τη Vermilion Films, ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής του ντοκιμαντέρ που θα επικεντρωθεί στις μοναδικές αλλά και άσχημες στιγμές της εκπληκτικής 40χρονης καριέρας της Σελίν Ντιόν.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές ήταν όταν το τραγούδι της “My Heart Will Go On”, στη ταινία «Ο Τιτανικός» που αναδείχθηκε το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι στα Όσκαρ το 1998, το οποίο έκανε ρεκόρ πουλώντας πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Σε δήλωσή της, η Σελίν είπε: «Ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο με τους θαυμαστές μου και με ευαισθησία και προσεγμένη δημιουργικότητα, πιστεύω ότι η Αϊρίν θα είναι σε θέση να δείξει σε όλους ένα μέρος του εαυτού μου που δεν έχουν ξαναδεί… Ξέρω ότι θα πει την ιστορία μου με τον πιο ειλικρινή και συγκινητικό τρόπο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις