Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη: Παρευρέθηκε στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Παρευρέθηκε στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού

Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει για τον καρκίνο και στέλνει το δικό της μήνυμα για την πρόσληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο Οκτώβριος είναι παραδοσιακά ο μήνας ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γίνεται ένα event στη διάρκεια του οποίου ένα κτίριο της Αθήνας φωταγωγείται σε ροζ χρώμα. Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το «παρών» στο event που πραγματοποιήθηκε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που έδωσε το σήμα για να φωταγωγηθεί ροζ το κτίριο, ενώ μίλησε και για τον καρκίνο του μαστού στέλνοντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Η παρουσιάστρια έβγαλε τον λόγο της και λίγο μετά την ολοκλήρωσή του, έδωσε το σήμα προκειμένου να φωτιστεί ροζ το κτίριο. Στη συνέχεια μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί και έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού. «Να προσπαθήσω να πω σε όσες δεν έχουν πάρει πολύ σοβαρά το τι σημαίνει καρκίνος του μαστού και πώς μπορούμε να τον διαγράψουμε από τη ζωή μας, να το κάνουν. Οι γυναίκες που ξέρω εγώ, το αντιμετώπισαν, το νίκησαν και συνεχίζουν τη ζωή τους πολύ δυνατά. Να ‘μια καλά, να ‘μια γερή και δυνατή, παρεμπιπτόντως εγώ την έκανα την μαστογραφία μου τον προηγούμενο μήνα. Τώρα πια πάω κι έναν μήνα νωρίτερα από τα γενέθλιά μου, τόσο πολύ που θέλω να το προλάβω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Η τηλεοπτική της επιστροφή

Στο μεταξύ οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν πως νιώθει και τι αισθήματα της δημιούργησε η τηλεοπτική της επιστροφή. Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε πως δεν σκέφτηκε τίποτα και απλά το χάρηκε πολύ. «Το ευχαριστιέμαι πολύ, ίσως και πιο πολύ από πριν. Όλη μου η ζωή ήταν εκεί. Δεν ήξερα πως είναι να είσαι εκτός, πήρα τον χρόνο μου, ξεκουράστηκα, έμεινα σπίτι μου, έκανα κάποια από αυτά που ήθελα να κάνω, τους ευχαριστήθηκα και με ευχαριστήθηκαν, δεν κάναμε πολλά πράγματα όμως ήμασταν μαζί. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση με κάνει και ευχαριστιέμαι την κάθε μέρα ξεχωριστά. Για πρώτη φορά με είδα όπως με βλέπετε εσείς. Δεν είχα δει ποτέ την τηλεόραση με τα μάτια σας. Πιο χαλαρά αισθανόμουν μέσα στο πλατό, παρά όταν περπατούσα στον δρόμο», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έλαμπε μέσα στο λευκό σύνολό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις