Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βελόνες βιασμού Βρετανία: Το ενέσιμο ναρκωτικό με το οποίο τρυπούν τις γυναίκες
ΚΟΣΜΟΣ

Βελόνες βιασμού Βρετανία: Το ενέσιμο ναρκωτικό με το οποίο τρυπούν τις γυναίκες

Βελόνες βιασμού Βρετανία: Ολοένα και περισσότερα είναι τα περιστατικά που καταγγέλλουν γυναίκες

Όλο και πιο συχνές είναι οι καταγγελίες γυναικών στη Μεγάλη Βρετανία για επιθέσεις με βελόνες σε κλαμπ. Άνδρες θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών τρυπούν με ενέσεις κοπέλες εν αγνοία τους προσπαθώντας να εγχύσουν το λεγόμενο “ναρκωτικό του βιασμού” που ανησυχεί τις αρχές.

“Αυτή είναι μία μελανιά που δημιούργησε έναν κύκλο και το νιώθω αρκετά σκληρό σαν σημάδι και εδώ στη μέση είναι σαν ανοιχτή πληγή” ανέφερε η Έμα Μακ Ντόναλντ, η οποία μόνο όταν είδε τη μελανιά κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Πριν από τρεις ημέρες είχε βγει με φίλες της σε παμπ στη Γλασκώβη. Ήπιε μερικά ποτά αλλά δε θυμάται και πολλά από εκείνη τη νύχτα. “Θυμάμαι μόνο να είμαι στο μπαρ. Μετά που μίλησα με φίλους και τη μαμά μου είπαν ότι ήμουν πολύ άκαμπτη και τραύλιζα όταν μιλούσα” πρόσθεσε, όπως μετέδωσε το Mega και η εκπομπή “Live News”.

Μποϊκοτάζ στα μπαρ και στις παμπ

Ομάδες φοιτητριών αλλά και φοιτητών από τουλάχιστον 30 πανεπιστήμια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο συμμετείχαν σε μια διαδικτυακή καμπάνια που ζητούσε μποϊκοτάζ των νυχτερινών κέντρων. Άλλο ένα θύμα επίθεσης είπε ότι η αυτή η εμπειρία ήταν από τις πιο φριχτές που έχει βιώσει στη ζωή της. “Το χέρι μου πρήστηκε την επόμενη μέρα αλλά όταν ήμουν στο κλαμπ δεν κατάλαβα τίποτα.Ήταν τρομακτικό” τόνισε η Σάρα Μπακλ, σημειώνοντας: “Ένιωσα βιασμένη. Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν αυτό και τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν οι φίλοι μου δεν ήταν εκεί”.

Οι φοιτητές είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν τις νυχτερινές εξόδους αν οι ιδιοκτήτες δε φροντίσουν να βάζουν καλύμματα τα ποτά, και να εφαρμόσουν πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ελέγχους πριν την είσοδο στα μαγαζιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις