Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Παππά – πατέρας: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια
LIFESTYLE

Χριστίνα Παππά – πατέρας: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Χριστίνα Παππά - πατέρας: Η Χριστίνα Παππά δήλωσε πως δεν έχει συγχωρήσει τον πατέρα της

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε έκανε η Χριστίνα Παππά, με αφορμή το γεγονός πως έφερε στον κόσμο το παιδί της όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως εξαιτίας της καταπίεσης που υφίστατο στο σπίτι της, είδε τον πρώτο έρωτά της ως διέξοδο για να απαλλαγεί από το δύσκολο περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε. “Εγώ από το σπίτι μου ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη. Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να γυρίσω από το κολυμβητήριο, δεν πήγαινα εκδρομές, δεν έβγαινα όπως τα άλλα παιδιά. Είχα μια δύσκολη εφηβεία και πίστευα -με την όχι σωστή καθοδήγηση- ότι ο πρώτος έρωτας της ζωής μου ήταν μια διέξοδος να φύγω από το σπίτι” είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha “Super Κατερίνα”.

“Η μαμά έδινε ξυλιές, ο μπαμπάς, μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία. Mου είχε κουρέψει τα μαλλιά μου. Κι αυτό κακοποίηση ήταν. Με κούρεψε. Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί. Είναι κάτι που δεν του το έχω συγχωρήσει” πρόσθεσε.

Συμπλήρωσε δε ότι κατά τη διάρκεια της εφηβείας της έφυγε από το σπίτι, ακολουθώντας τον πατέρα του παιδιού της. “Με έκλεψε” σημείωσε η Χριστίνα Παππά, λέγοντας πως στη συνέχεια έμεινε έγκυος και το είπε στους γονείς της. Τόνισε μάλιστα πως πολλοί άνθρωποι από τον περίγυρό της, της είχαν προτείνει να προχωρήσει σε διακοπή κύησης. “Δόξα τον Θεό και την Παναγία. Είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στον εαυτό μου. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω ούτε για μία μέρα. Είναι η ζωή μου, είναι η αναπνοή μου” σχολίασε για τον γιο της και την απόφασή της να κρατήσει τελικά το παιδί.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις