Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίσσυ Χρηστίδου μητέρα: Η φωτογραφία της από το νοσοκομείο
LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου μητέρα: Η φωτογραφία της από το νοσοκομείο

Σίσσυ Χρηστίδου μητέρα: Ξανά στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» στο πλευρό της μητέρα της.

Στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό της μητέρας της είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. Τη μάχη που δίνει η μητέρα της με τη λευχαιμία είχε αποκαλύψει η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσω βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο YouTube, πριν από τρεις μήνες περίπου, με την παρουσιάστρια να περιγράφει ότι τον περασμένο χειμώνα η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία, ενώ ο πατέρας νόσησε βαριά από κορονοϊό.

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι. Η μαμά μου είναι θηρίο, πιο θηρίο από το θηρίο, όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε», είχε γράψει στο Instagram της.

 

Η ανάρτηση της στο Instagram

Σήμερα, η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν, έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram από τη Θεσσαλονίκη όπου είναι η μητέρα της, με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει ένα Instastory από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου». Στην εν λόγω ανάρτηση φαίνεται το πρόσωπο της παρουσιάστριας, η οποία φορά μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό και κάνει το σήμα της νίκης, βάζοντας και ένα αυτοκόλλητο με το εξής μήνυμα: «Μείνετε αισιόδοξοι».

Η ανάρτησή της για τη γιορτή της μητέρας

Μανούλα ♥️
Ο πιο ιερός των ρόλων όλων.
Οι μάνες που έγιναν, οι μάνες που ήθελαν, οι μάνες που ελπίζουν. Μάνες που γέννησαν, μάνες που “γεννήθηκαν”, μάνες που δεν πρόλαβαν. Μάνες που άντεξαν και που λύγισαν, μάνες που έπεσαν και σηκώθηκαν ξανά. Για τις μάνες μας, που μας έδωσαν πολύ περισσότερα από όσα κατάλαβαν, πιο πολλά από όσα ποτέ θα μάθουν.
Σας ευχαριστούμε.
Σ’ευχαριστώ μαμά. Για όλα τα παραπάνω και για όσα δεν χωράνε σε δυο γραμμές.
Για όλες τις φορές που είπες “Αχ παιδί μου… Να μπορούσα τον πόνο να σου πάρω”.
Να ξέρεις.. τον πήρες. Με όλα όσα έδωσες..
Σ’αγαπώ. Άπειρα και για πάντα..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις