Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Νοεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νάουσα κορονοϊός: Γάμος… υγειονομική βόμβα – Με πυρετό οι νεόνυμφοι
ΕΛΛΑΔΑ

Νάουσα κορονοϊός: Γάμος… υγειονομική βόμβα – Με πυρετό οι νεόνυμφοι

Νάουσα κορονοϊός: Νέα στοιχεία για τον γάμο σε χωριό της Νάουσας, ο οποίος μετατράπηκε σε υγειονομική βόμβα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για γάμο σε χωριό της Νάουσας, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται μετατράπηκε σε υγειονομική βόμβα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων είχε πυρετό την ημέρα του γάμου, ενώ τις προηγούμενες μέρες έκαναν γλέντια με όλο το χωριό και κατοίκους γύρω περιοχών. Σύμφωνα με τους κατοίκους της Επισκοπής περισσότεροι από 300 άνθρωποι φέρεται να έχουν νοσήσει στο χωριό. Πρόκειται για άτομα όλων των ηλικιών, ενώ πλέον στο σχολείο πηγαίνουν ελάχιστα παιδιά, καθώς οι γονείς τους φοβούνται να τα στείλουν.

Στο χωριό την Τρίτη βρέθηκαν συνεργεία του ΕΟΔΥ που έκαναν τεστ στους κατοίκους. Οι καλεσμένοι πάντως υποστηρίζουν ότι τηρήθηκαν τα μέτρα, υπήρχαν μάσκες την ώρα πάντως που ένας τους δυο κατοίκους του χωριού είναι ανεμβολίαστος. Κάτοικος της Επισκοπής ανέφερε στην εκπομπή Tlive: “Από το γάμο έγινε η ζημιά. Ολο το χωριό στα κρεβάτια είναι. Κόλλησαν όλοι”. Είχε πολύ κόσμο και ο ένας κόλλησε από τον άλλο τονίζουν άνθρωποι του χωριού.

Ωστόσο πέντε μέρες πριν από τον γάμο είχαν στηθεί τρικούβερτα γλέντια στα σπίτια των μελλόνυμφων με τη συμμετοχή πολλών καλεσμένων. “Για περίπου πέντε ημέρες γλεντούσε ο γαμπρός και η νύφη μία στο ένα σπίτι μία στο άλλο, υπήρχαν και αρκετοί καλεσμένοι. Μετά από το γλέντι και το γάμο στις 10 Οκτωβρίου άρχισαν σιγά σιγα να βγαίνουν κρούσματα. Πρώτα έμαθα για τη μητέρα της νύφης ότι είχε κορονοϊό, μετά ο γαμπρός, ο κουμπάρος και μετά άρχισαν να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο άπειρα κρούσματα από άτομα που ήταν στο γλέντι και στον γάμο”, τονίζει κάτοικος του χωριού.

Είχαν πυρετό την ημέρα του γάμου

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού ο γαμπρός και η νύφη την ημέρα του γάμου είχαν πυρετό. “Δεν ήθελαν να χαλάσουν τον γάμο και μετά αρρώστησαν ο κουμπάρος, η κουμπάρα και συγγενείς. Ηταν πολύς ο κόσμος. Ο γαμπρός έλεγε ”θέλω να κάνω έναν καλό γάμο”. Είναι περίπου 170 άτομα που νοσούν” υποστηρίζει κάτοικος της Επισκοπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις