Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Stefania: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στα ολλανδικά “Όσκαρ”
LIFESTYLE

Stefania: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στα ολλανδικά “Όσκαρ”

Stefania: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στα τηλεοπτικά "Όσκαρ" της Ολλανδίας που πραγματοποιήθηκαν στο Άμστερνταμ.

Η Stefania, η 18χρονη Ελληνίδα ομογενής pop star που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον περυσινό διαγωνισμό της Eurovision, εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά “Όσκαρ” της Ολλανδίας, τα “56α Gouden Televizier-Ring Gala 2021” που έλαβαν χώρα στο Άμστερνταμ. Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην έναρξη της βραδιάς και τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία του Bruno Mars “24K Magic”, ενώ μοιράστηκε τη σκηνή με την Emma Heesters και την Karsu, δύο από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της χώρας. Σχετικά με τα συγκεκριμένα βραβεία, πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της χώρας, στην οποία δίνει το “παρών” και η πολιτική ηγεσία, ενώ μεταδίδονται ζωντανά από το κρατικό κανάλι της Ολλανδίας Avotros.

Αυτές μόνο οι πληροφορίες αποδεικνύουν το γεγονός πως η Eurovision εκτόξευσε τις ήδη ανεβασμένες μετοχές της Stefania, στην Ολλανδία, όπου και μένει. Διότι αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να έχει δική της τηλεοπτική εκπομπή, πραγματοποιεί εμφανίσεις στα σημαντικότερα σόου και τα τραγούδια της γνωρίζουν ραδιοφωνική επιτυχία.

Επιστροφή στην Ελλάδα, στον τόπο καταγωγής

Παρόλα αυτά, η Stefania δείχνει να μη ξεχνάει τη χώρα της, παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει στην Ολλανδία. Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επισκεφτεί και πάλι την Ελλάδα για να προωθήσει το νέο της ευρωπαϊκό single που πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Επιπλέον, θα συμμετάσχει σε διαφημιστική καμπάνια, στην οποία θαπρωταγωνιστήσει μαζί με τη Βίκυ Καγιά και το Γιώργο Καράβα. Άλλωστε, η καλή επαφή που θέλει να αναπτύξει η νεαρή τραγουδίστρια με τη χώρα μας δεν πρέπει να κάνει εντύπωση και βασίζεται στην ελληνική της καταγωγή.

Η 18χρονη pop star, αν και μεγάλωσε και ζει στην Ολλανδία, έχει, λοιπόν, καταγωγή από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από το Θούριο Έβρου, ενώ θείος της είναι ο γνωστός και ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου. Επίσης, η Stefania με αφορμή την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision έχει έρθει σε επαφή και με ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως στα Mad Video Music Awards, όπου είχε τραγουδήσει επί σκηνής μαζί με την Κόνι Μεταξά και την Ιλένια Ουίλιαμς το “Con Calma” του Daddy Yankee.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις