Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπέσσυ Αργυράκη: Εξέπληξε κριτές και κοινό στο χορευτικό show
LIFESTYLE

Μπέσσυ Αργυράκη: Εξέπληξε κριτές και κοινό στο χορευτικό show

Μπέσσυ Αργυράκη: Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου το χορευτικό show DWTS με παρουσιαστές την Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή.

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου το DWTS στο κανάλι του STAR, έπειτα από χρόνια αποχής του χορευτικού διαγωνισμού από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Παρουσιαστές ήταν η εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά και ο ταλαντούχος κωμικός Λάμπρος Φισφής, ενώ η λαμπερή κριτική επιτροπή αποτελούταν από διακεκριμένους ανθρώπους του χορευτικού κόσμου με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία. Ο διαγωνισμός που θύμιζε σε λαμπερό party αποτελούταν από 16 αγαπημένους «διάσημους» και τους παρτενέρ τους.

Από τους 16 συμμετέχοντες όμως ξεχώρισε η συμμετοχή της Μπέσσυ Αργυράκη και του χορευτή παρτενέρ της Γιούρι Ντιμιτρόφ, οι οποίοι άφησαν άφωνους κριτική επιτροπή, παρουσιαστές, διαγωνιζόμενους και φυσικά το κοινό. Η σπουδαία τραγουδίστρια μαζί με τον Γιούρι Ντιμιτρόφ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν τους κριτές. Το ζευγάρι χόρεψε τσα τσα και η τραγουδίστρια δήλωσε κατενθουσιασμένη. «Μπέσσυ μου αγαπημένη» αναφώνησε η Βίκυ Καγιά και εκείνη την ώρα έδωσε τον λόγο στην κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα λέγοντας: «Μαμά ήσουν υπέροχη, μαμά είμαι πολύ περήφανη». «Εδώ δεν μιλάμε για πάθος, αλλά για οδοστρωτήρα. Δεν έχουν σημασία τα κιλά…» συνέχισε τα εγκωμιαστικά σχόλια η παρουσιάστρια. «Έχουν λίγο, έχασα 7 κιλά εδώ στις πρόβες. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τόσο καλό δάσκαλο», είπε η Μπέσσυ. Η κριτική επιτροπή είπε τα καλύτερα λόγια με τη Μαρίνα Λαμπροπούλου να σηκώνεται για να υποκλιθεί στην Μπέσσυ Αργυράκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις