Μπέσσυ Αργυράκη: Εξέπληξε κριτές και κοινό στο χορευτικό show

LIFESTYLE

Μπέσσυ Αργυράκη: Εξέπληξε κριτές και κοινό στο χορευτικό show

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Μπέσσυ Αργυράκη: Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου το χορευτικό show DWTS με παρουσιαστές την Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή.

18.10.2021 | 11:16

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου το DWTS στο κανάλι του STAR, έπειτα από χρόνια αποχής του χορευτικού διαγωνισμού από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Παρουσιαστές ήταν η εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά και ο ταλαντούχος κωμικός Λάμπρος Φισφής, ενώ η λαμπερή κριτική επιτροπή αποτελούταν από διακεκριμένους ανθρώπους του χορευτικού κόσμου με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία. Ο διαγωνισμός που θύμιζε σε λαμπερό party αποτελούταν από 16 αγαπημένους «διάσημους» και τους παρτενέρ τους.

Από τους 16 συμμετέχοντες όμως ξεχώρισε η συμμετοχή της Μπέσσυ Αργυράκη και του χορευτή παρτενέρ της Γιούρι Ντιμιτρόφ, οι οποίοι άφησαν άφωνους κριτική επιτροπή, παρουσιαστές, διαγωνιζόμενους και φυσικά το κοινό. Η σπουδαία τραγουδίστρια μαζί με τον Γιούρι Ντιμιτρόφ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν τους κριτές. Το ζευγάρι χόρεψε τσα τσα και η τραγουδίστρια δήλωσε κατενθουσιασμένη. «Μπέσσυ μου αγαπημένη» αναφώνησε η Βίκυ Καγιά και εκείνη την ώρα έδωσε τον λόγο στην κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα λέγοντας: «Μαμά ήσουν υπέροχη, μαμά είμαι πολύ περήφανη». «Εδώ δεν μιλάμε για πάθος, αλλά για οδοστρωτήρα. Δεν έχουν σημασία τα κιλά…» συνέχισε τα εγκωμιαστικά σχόλια η παρουσιάστρια. «Έχουν λίγο, έχασα 7 κιλά εδώ στις πρόβες. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τόσο καλό δάσκαλο», είπε η Μπέσσυ. Η κριτική επιτροπή είπε τα καλύτερα λόγια με τη Μαρίνα Λαμπροπούλου να σηκώνεται για να υποκλιθεί στην Μπέσσυ Αργυράκη.

Exit mobile version