Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πρετεντέρης – Μπακογιάννη: Βούρκωσε στον αέρα ο δημοσιογράφος
ΕΛΛΑΔΑ

Πρετεντέρης – Μπακογιάννη: Βούρκωσε στον αέρα ο δημοσιογράφος

Πρετεντέρης - Μπακογιάννη: Η στιγμή που ο Γιάννης Πρετεντέρης συγκινήθηκε μιλώντας για την Ντόρα Μπακογιάννη

Συγκινημένος εμφανίστηκε στον αέρα του Mega ο Γιάννης Πρετεντέρης, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη, που ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Μιλώντας ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ο γνωστός δημοσιογράφος με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του μιλώντας για την Ντόρα Μπακογιάννη. “Μια εβδομάδα μετά τη Φώφη, έχουμε την Ντόρα. Έλεος δηλαδή, έλεος, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Την Ντόρα την ξέρω πολλά χρόνια, είναι ψυχάρα, είναι γενναία, είναι μια δυναμική γυναίκα, μην περιμένει κάποιος να το βάλει κάτω, δεν υπάρχει περίπτωση. Είμαι βέβαιος ότι θα τα βγάλει πέρα”, είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Φώφη Γεννηματά και Ντόρα Μπακογιάννη, αυτή την φορά αγωνίζονται για να βγουν νικήτριες όχι στον πολιτικό στίβο αλλά στον αγώνα για την ίδια τη ζωή. Πριν από λίγες ημέρες η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύθηκε καθώς ο καρκίνος χτύπησε ξανά την πόρτα της. Άφησε πίσω της την πολιτική, αποσύροντας την υποψηφιότητά της από την κούρσα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Λίγα 24ωρα μετά η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε γνωστή τη δική της μάχη. Διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα σε αρχικό στάδιο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχείλισαν με μηνύματα συμπαράστασης για τον αγώνα της Ντόρας Μπακογιάννη που μόλις ξεκίνησε. Δύο αγωνίστριες παλεύουν και θα παλεύουν με τον τον καρκίνο. Εκείνες τον κοίταξαν στα μάτια αποφασισμένες να τιθασεύσουν το θεριό…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις