Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάσα Σταμάτη: Τι είπε για τη Μαρία Μπακοδήμου
LIFESTYLE

Σάσα Σταμάτη: Τι είπε για τη Μαρία Μπακοδήμου

Σάσα Σταμάτη: Εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή "Happy Day" με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και απάντησε για το πώς είναι οι σχέσεις της με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Στην εκπομπή “Happy Day” ήταν προσκεκλημένη σήμερα το πρωί η Σάσα Σταμάτη και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο τηλεοπτικό show “J2US”. Μάλιστα, σε ερώτηση που της έκανε η παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόντρα της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας με τη Μαρία Μπακοδήμου, εκείνη απάντησε: «Δεν υπάρχει λόγος να απαντάμε παντού. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε μερικά πράγματα στη ζωή. Εγώ εκεί πέρα κρίνομαι υποτίθεται για τη φωνή μου, όλα τα άλλα. Ο καθένας ό,τι νομίζει λέει. Είναι μια καταξιωμένη παρουσιάστρια, τη σέβομαι, την εκτιμώ. Αυτό αισθάνθηκε εκείνη την ώρα, είναι δικαίωμά της να το πει. Δεν παρεξηγήθηκα». Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν με ξέρει καλά, δεν ξέρει τι έχω περάσει. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να ξέρει εσύ τι περνάς. Όλες οι οικογένειες περνάνε κάτι σπίτι τους, εμείς δεν ξέρουμε τι περνάνε».

Η κόντρα, στην οποία αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φαίνεται να αφορά στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της Σάσας Σταμάτη στο show “J2US”, όταν εκείνη, σε μια εμφάνισή της, αφιέρωσε το τραγούδι “Ένα όμορφο αμάξι με δύο άλογα” στον πατέρα της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. Συγκεκριμένα, σε κάποια στιγμή της ερμηνείας της, έστρεψε το κεφάλι της προς τον ουρανό και αναφώνησε: “Για σένα μπαμπά!”. Στη συνέχεια, στην κριτική που της έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, της είπε πως ένιωσε αμήχανα με αυτήν την κίνηση και πως εισέπραξε “συναισθηματικό εκβιασμό”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις