Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φώφη Γεννηματά νέα: Για τρίτη μέρα στον Ευαγγελισμό – Πότε παίρνει εξιτήριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά νέα: Για τρίτη μέρα στον Ευαγγελισμό – Πότε παίρνει εξιτήριο

Φώφη Γεννηματά νέα: Το πρωί οι γιατροί υπέβαλαν την Φώφη Γεννηματά σε νέες εξετάσεις

Για τρίτη ημέρα παραμένει στον 10ο όροφο του “Ευαγγελισμού” η Φώφη Γεννηματά, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα ατελούς ειλεού, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί από τους γιατρούς για το διάστημα που θα ακολουθήσει. Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή “Live News”, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στο Σαββατοκύριακο και να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Το πρωί οι γιατροί την υπέβαλαν σε νέες εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθεί η μέρα που θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Κατά τις ίδιες πηγές, το μεσημέρι την επισκέφθηκαν ο Χρήστος Πρωτόππας και ο Μανώλης Όθωνας που συζήτησαν μαζί της τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει όσο και για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές στις οποίες δεν θα συμμετέχει τελικά, λόγω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο.

Με την Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα, Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, με την Εξοχ. κ. Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, στην οποία ευχήθηκε εγκαρδίως να έχει κουράγιο και δύναμη, και να ξεπεράσει σύντομα τη νέα δοκιμασία που αντιμετωπίζει, ώστε να επιστρέψει το ταχύτερο στην οικογένεια της και στα πολυεύθυνα κοινοβουλευτικά καθήκοντά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις