Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Έιμι Γουάινχαουζ – δημοπρασία: Πωλούνται τα προσωπικά της αντικείμενα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έιμι Γουάινχαουζ – δημοπρασία: Πωλούνται τα προσωπικά της αντικείμενα

Έιμι Γουάινχαουζ - δημοπρασία: Η συνολική τιμή τους υπολογίζεται πως θα φτάσει τα 2 εκατ. δολάρια!

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, σε δημοπρασία θα διατεθούν τα προσωπικά αντικείμενα της Έιμι Γουάινχαουζ. Τα έσοδα θα διατεθούν στον οργανισμό Amy Winehouse Foundation για άτομα με προβλήματα εθισμού.

«Δεν θέλω να πεθάνω»: Όσα είπε Εϊμι Γουαϊνχάουζ στη γιατρό της το τελευταίο της βράδυ

O oίκος Julien’s έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες αντικείμενα της αείμνηστης τραγουδίστριας τα οποία θα διατεθούν σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα. Τα προσωπικά αντικείμενα της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας ξεπερνούν τα 800 συνολικά και ανάμεσα τους εκτός από το ρούχο που φόρεσε στην τελευταία της εμφάνιση, υπάρχουν προσωπικοί δίσκοι, βιβλία και παπούτσια.

Η συνολική τιμή τους υπολογίζεται πως θα φτάσει τα 2 εκατ. δολάρια! Ο υπεύθυνος της δημοπρασίας, Μάρτιν Νόλαν που ήρθε σε επαφή με τους γονείς της Έιμι Γουάινχαουζ είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μία δημοπρασία και να δουλεύεις με γονείς, οι οποίοι έχουν χάσει το παιδί τους. Τους πήρε πολύ καιρό να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση και να προχωρήσουν στην ζωή τους, συνειδητοποιώντας τον χαμό της. Υπάρχουν μουσεία, οργανισμοί και συλλέκτες σε όλο τον κόσμο, που σίγουρα θα ήθελαν κάποια από τα αντικείμενά της για να κρατήσουν ζωντανή την ίδια και τις αναμνήσεις της», δήλωσε.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η δημοπρασία θα γίνει στην Αμερική στις 6 και 7 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις