Αθήνα

°C

Πέμπτη

21

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Σεισμός στην Κρήτη: Συλλογή βοήθειας από τον Δήμο Κηφισιάς
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός στην Κρήτη: Συλλογή βοήθειας από τον Δήμο Κηφισιάς

Σεισμός στην Κρήτη: Εκατοντάδες πολίτες και μαθητές του Δήμου Κηφισιάς συγκέντρωσαν βοήθεια με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό στην Κρήτη.

Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν εκατοντάδες πολίτες και μαθητές του Δήμου Κηφισιάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και συμμετείχαν στη συγκέντρωση βοήθειας, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό στην Κρήτη. Η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι έχασαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τις περιουσίες τους στην Κρήτη ήταν σημαντική και πολύτιμη. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Θωμάκος ευχαριστεί  όλους όσοι συμμετείχαν στη δράση καταδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά στήριξης και αποδεικνύοντας με τρόπο συγκινητικό, ότι όλοι μαζί μπορούμε να  καταφέρουμε καλύτερα.

Στη δράση κινητοποιήθηκαν όλες τις δομές του Δήμου και η εκπαιδευτική κοινότητα, με τη συνδρομή και την εποπτεία της Πρόεδρου της Κοινωνικής Μέριμνας και ΔΕΠ Κατερίνας Καραλή. Τα σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς  τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία, τα τρόφιμα μακράς διαρκείας, στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, τα κλινοσκεπάσματα, τα είδη καθαριότητας και οικιακής χρήσης,  στα τέσσερα (4) ΚΑΠΗ  και σε Κοινωνικές Δομές του Δήμου.

Εστάλη η συλλογή βοήθειας στην Κρήτη

Η συλλογή της βοήθειας πραγματοποιήθηκε από την Τρίτη 5/10- έως και τη Δευτέρα 11/10.  Το κύμα αλληλεγγύης και προσφοράς βρήκε τη δίοδο αποστολής του καθώς η βοήθεια εστάλη ακτοπλοϊκώς στην Κρήτη χάρη στη προσφορά των Μινωικών Γραμμών, απευθείας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος  και στα σεισμόπληκτα χωριά. Ο Δήμος Κηφισιάς βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή κάθε ανθρωπιστικής βοήθειας, με δράσεις αλληλεγγύης  και αλληλοϋποστήριξης, που κρατούν την κοινωνία όρθια, σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις