Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γκλέτσος – Μαλέσκου ναρκωτικά: Στημένη η υπόθεση, ο λιμενικός είναι φίλος
ΕΛΛΑΔΑ

Γκλέτσος – Μαλέσκου ναρκωτικά: Στημένη η υπόθεση, ο λιμενικός είναι φίλος

Γκλέτσος - Μαλέσκου ναρκωτικά: Ο κ. Γκλέτσος έκανε λόγο για μια στημένη υπόθεση

Την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση ναρκωτικών που ήρθε στο φως την περασμένη εβδομάδα, αρνήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it. Ο κ. Γκλέτσος έκανε λόγο για μια στημένη υπόθεση, τη χαρακτήρισε «σάχλες», δήλωσε ότι έχει κινηθεί νομικά, εξήγησε ότι δεν τον έχει καλέσει ο εισαγγελέας καθώς και ότι με τον λιμενικό που συνελήφθη για την υπόθεση ναρκωτικών, ο οποίος είναι επίσης από τη Στυλίδα, φυσικά και υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες καθώς συνομιλούσε μαζί του στο πλαίσιο των τηλεφωνημάτων που μπορεί να έχει με πολίτες εκ της προηγούμενης θέσεως του, ενώ εξήγησε ότι τους συνδέει και οικογενειακή φιλία, καθώς η σύζυγος του συλληφθέντα ήταν μαζί του στις εκλογές. Ο Απόστολος Γκλέτσος εξήγησε ακόμη ότι ένας άνθρωπος με τα δικά του προβλήματα υγείας δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Έχω δεχτεί απειλές

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρώην Δήμαρχος Στυλίδας ανέφερε πως «όλο αυτό είναι κάτι στημένο προς το πρόσωπό μου, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει, έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές». «Έχω δεχτεί απειλές και πάρα πολλά πράγματα που με έκαναν να μείνω πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου. Οδηγούσα και με πήραν τηλέφωνο διάφοροι φίλοι μου ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα που με φωτογράφιζε ότι εμπλέκομαι με ναρκωτικά. Ταράχτηκα, σάστισα, σταμάτησα και μίλησα με τον εαυτό μου. Μετά άρχισαν τα τηλέφωνα με τους δημοσιογράφους, γιατί δεν ήθελα να δείξω ότι κρύβομαι. Ήταν εκατοντάδες τα τηλεφωνήματα. Δεν με έχει καλέσει ο εισαγγελέας, δεν με έχουν καλέσει οι αρχές. Μιλάμε για σάχλες. Έχω κινηθεί νομικά και βλέπουμε από δω και πέρα», υπογράμμισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε «Βεβαίως υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω με τους πολίτες. Και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο (σσ τον λιμενικό που εμπλέκεται) μιλάω. Αυτό δεν είναι κάτι μεμπτό. Θα βρουν πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες με όλους. Ο αξιωματικός του λιμενικό που εμπλέκεται έχει μία σύζυγο που ήμασταν μαζί στις εκλογές. Έχουμε οικογενειακή φιλία».

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά. Καμία απολύτως…Ένας άνθρωπος που έχει κάνει τρία αποτυχημένα ablation στα 35 μου και τώρα είμαι 55, και πάσχει από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή, αν χρησιμοποιήσω κοκαΐνη, θα πεθάνω. Αν κάποιος γιατρός πει ότι δεν θα πεθάνω, ας το καταθέσει δημόσια»» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις