Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Μαυρίδης τατουάζ: Ποιοι ήταν οι πρώτοι του πελάτες, όσα αποκάλυψε
LIFESTYLE

Γιώργος Μαυρίδης τατουάζ: Ποιοι ήταν οι πρώτοι του πελάτες, όσα αποκάλυψε

Γιώργος Μαυρίδης τατουάζ: Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για τους πρώτους πελάτες που είχε για να τους κάνει τατουάζ.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Απλές Κουβέντες» του Open ήταν χθες το βράδυ, ο Γιώργος Μαυρίδης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως ξεκίνησε να κάνει τατουάζ. Όπως είπε όλα άρχισαν κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας του 1999, όταν από την Κομοτηνή του ήρθε μετάθεση για τον Άγιο Στέφανο. Τότε λοιπόν τηλεφώνησε σε έναν φίλο του που είχε στον Πειραιά για να του βγάλει χαρτί να παίρνει διανυκτέρευση και ξεκίνησε να κάνει μαζί του παρέα… Εκείνη την περίοδο λοιπόν, ο ιδρυτής του studio «Τattooligans», ο οποίος είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, χτυπούσε ερασιτεχνικά τατουάζ στους φίλους του, όμως βλέποντας την… τάση του ο Αντρέας του ζήτησε να του κάνει ένα. Αυτός μετά έφερε τους φίλους του, οι οποίοι ήταν όλοι Ολυμπιακοί: «Πειραιώτες όλοι, γαύροι άρρωστοι. Πασαλιμάνι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Αντρέας μάλιστα του πρότεινε να ανοίξουν ένα tattoo studio, κάτι που έγινε και έτσι κατάφερε να μαζέψει χρήματα για να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και να φτιάξει το δικό του μαγαζί.

Από εκείνο το σημείο, η πορεία του στον χώρο ήταν ανοδική με πολλές διακρίσεις σε φεστιβάλ του εξωτερικού που είχαν αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να πάρει 200 βραβεία σε 2 χρόνια.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει να χτυπάει τατουάζ..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις