Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Δήμου κορονοϊός: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
LIFESTYLE

Ελένη Δήμου κορονοϊός: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ελένη Δήμου κορονοϊός: Θετική στον κορονοϊό διεγνώσθη η 63χρονη τραγουδίστρια Ελένη Δήμου - Τι είχε δηλώσει για το εμβόλιο.

Θετική στον κορονοϊό διεγνώσθη η Ελένη Δήμου, η οποία συμμετέχει στο σόου J2US. Η 63χρονη τραγουδίστρια το απόγευμα της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Σωτήρια” με έντονα συμπτώματα. Σύμφωνα με τι πληροφορίες, είχε έντονη δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς. Η κ. Δήμου δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί και επέστρεψε σπίτι της γνωστοποιώντας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media ότι είναι καλύτερα και πως έχει εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις από τον Μάιο. Η Ελένη Δήμου ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο γράφοντας: “Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορονοϊό εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς”.

Ελένη Δήμου: “Έκανα το εμβόλιο, αλλά τη ζωή μου δεν την πήρα πίσω”

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Δήμου τον Ιούλιο είχε ξεσπάσει μέσω ανάρτησής της για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.Όπως έγραφε, “ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού γιατί θα έχει κόσμο. Στην Επίδαυρο που είχε 20 χιλιάδες ανθρώπους και μπράβο, εκεί δεν έχουν θέμα; Ντροπή σας, κύριοι και κυρίες. Ντροπή σας!

Το ζήσαμε και πέρυσι αυτό. Στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις η πανδημία κάλπαζε. Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά τη ζωή μου πίσω δεν την πήρα. Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις