Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / E-food: Ποια είναι η βαθμολογία του στο Google Play 10 μέρες μετά τον ψηφιακό ακτιβισμό
ΕΛΛΑΔΑ

E-food: Ποια είναι η βαθμολογία του στο Google Play 10 μέρες μετά τον ψηφιακό ακτιβισμό

E-food: Πόσο επηρέασε η κρίση την διαδικτυακή εικόνα της εταιρείας

Την απόφαση της να μετατρέψει όλες τις συμβάσεις των διανομέων της σε αορίστου χρόνου, αναγνωρίζοντας παράλληλα την προϋπηρεσία τους, γνωστοποίησε προ ημερών η Online Delivery, η εταιρεία πίσω απ’ την ψηφιακή πλατφόρμα efood, την ώρα που τα συνδικάτα των εργαζομένων είχαν ανακοινώσει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους. Σύμφωνα με την εταιρεία οι εργαζόμενοι που από ορισμένου χρόνου συμβάσεις θα προσληφθούν τώρα με αορίστου φθάνουν τους 2.016.

Η όλη υπόθεση της efood φαίνεται να ομαλοποιείται σταδιακά, παρόλα αυτά η εταιρεία έχει υποστεί τεράστια ζημιά στην φήμη της (διαδικτυακή και μη). Με μία γρήγορη ματιά ο χρήστης που θα αναζητήσεις την εφαρμογή efood στο Google Play θα βρεθεί απέναντι σε χιλιάδες απαξιωτικά σχόλια και μία πολύ χαμηλή βαθμολογία (ακολουθεί σχετική εικόνα της 1ης Οκτωβρίου 2021), αποτέλεσμα της όλης αναστάτωσης των τελευταίων ημερών.

Πριν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών η εφαρμογή της ήταν μία από τις υψηλόβαθμες εφαρμογές στην πλατφόρμα της Google με χιλιάδες downloads και θετικά σχόλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις