Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δικηγόρος Έφης – επίθεση με βιτριόλι: Λακωνικός ο Νίκος Καράμπελας (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος Έφης – επίθεση με βιτριόλι: Λακωνικός ο Νίκος Καράμπελας (vid)

Δικηγόρος Έφης - επίθεση με βιτριόλι: Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Έφης κ. Νίκου Καράμπελα μετά την κατάθεση της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σε δηλώσεις προέβη ο κ. Νίκος Καράμπελας ένας εκ των δικηγόρων της κατηγορούμενης για την υπόθεση με βιτριόλι μετά την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. «Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης, σεβόμενοι απόλυτα το έργο των δικαστών και συμμορφούμενοι στη σχετική απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών περί απαγόρευσης συνθηκών τηλεδικής από τους συναδέλφους, μέχρι το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης δεν προτίθεται να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο, δήλωση πολύ δε περισσότερο μετάδοση πληροφοριών που αφορούν την εκδίκαση της υποθέσεως. Ο φυσικός χώρος εκδίκασης είναι η αίθουσα του δικαστηρίου», τόνισε εξερχόμενος από τα δικαστήρια.

«Ιωάννα, εσύ γνωρίζεις καλύτερα γιατί έχει γίνει όλο αυτό», είπε η κατηγορούμενη στη δίκη της υπόθεσης με το βιτριόλι, μόλις ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η 37χρονη ζήτησε τον λόγο μόλις το θύμα κατέβηκε από το βήμα του μάρτυρα και δήλωσε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα. «Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…», ξεκίνησε να λέει η κατηγορούμενη, η οποία μόλις ζήτησε τον λόγο κλήθηκε από το δικαστήριο να ανέβει στο βήμα. Την κατηγορούμενη διέκοψε η οργισμένη φωνή του αδελφού της Ιωάννας που της είπε «μην ξανακοιτάξεις από εδώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις