Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Φθινοπωρινό σεξ: Γιατί είναι το καλύτερο
PLUS

Φθινοπωρινό σεξ: Γιατί είναι το καλύτερο

Φθινοπωρινό σεξ: Γιατί είτε το πιστεύετε είτε όχι, το φθινόπωρο είναι τρομερά ερωτικό.

Οι φθινοπωρινές νύχτες μας,  μπορούν να γίνουν εξαιρετικά καυτές. Και, κυρίως, το φθινοπωρινό σεξ, είναι ξεκάθαρα το καλύτερο σεξ όλων των εποχών.

Επιτέλους η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λίγο. Και έχει δρόμο μπροστά της ακόμη μεν, δεν κάνει πια σαραντάρια δε. Θυμάσαι να έχεις απολαύσει πολλές φορές το σεξ με καύσωνα;

Καλσόν, κάλτσες και λοιπά αξεσουάρ επιστρέφουν. Ωραία η γύμνια, εξαιρετικά και τα μικροσκοπικά ρούχα του καλοκαιριού, όμως πώς να το κάνουμε; Τα καλσόν και οι μακριές κάλτσες έχουν άλλη χάρη. Και για εκείνον που τα κοιτάζει και για εκείνη που τα φοράει και αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

woman in red dress lying on bed
Τι καλύτερο να κάνεις μια βροχερή μέρα;

Αφού αποδεχτείτε ότι βαριέστε να βγείτε, θα βάλετε μια ταινιούλα. Και δεν θα τη δείτε ποτέ. Είναι θέμα ορμονών. Έρευνες έχουν δείξει ότι κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, τα επίπεδα οιστρογόνων και τεστοστερόνης είναι υψηλότερα σε σχέση με κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Το λέει η επιστήμη, σαν να λέμε!

Το λέει και η στατιστική. Ήξερες ότι τα περισσότερα μωρά συλλαμβάνονται το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο; Τώρα το έμαθες. Αν δεν θέλεις να τα αποκτήσεις, πάντως, μπορείς να συνδυάσεις το καυτό φθινοπωρινό σεξ με εξίσου καυτή φθινοπωρινή αντισύλληψη.

Τα πάντα μπορούν να γίνουν σεξουαλικά αξεσουάρ. Άκουσέ μας προσεκτικά. Εκτός από το να δημιουργούν μυστήριο, τα περισσότερα ρούχα που αρχίζουμε να φοράμε σιγά-σιγά, μπορούν να πάρουν και… πρακτικές χρήσεις. Για παράδειγμα, ένα κασκόλ μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για να δέσετε ο ένας τον άλλο.

Πηγή: In.gr
woman in pink brassiere lying on bed
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις