Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μάρω Κοντού: Πόσα εισπράττει από την προβολή των παλιών ταινιών της στην τηλεόραση
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάρω Κοντού: Πόσα εισπράττει από την προβολή των παλιών ταινιών της στην τηλεόραση

Μάρω Κοντού: Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για την οικονομική της κατάσταση

Η Μάρω Κοντού μιλά στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο για το ύψος της σύνταξής της και τα χρήματα που παίρνει δύο φορές το χρόνο από τα δικαιώματα για τις ταινίες της. «Ύστερα από τόσα χρόνια δουλειάς, ζω αυτή τη στιγμή με μία σύνταξη που ήταν 800 ευρώ και ο κύριος Τσίπρας την έκανε 715. Το μονο περιουσιακό μου στοιχείο είναι το σπίτι που ζω.

Δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε οικόπεδα, ούτε αποταμιεύσεις στο εξωτερικό, ούτε βέβαια στο εσωτερικό. Δύο φορές το χρόνο παίρνω δικαιώματα από την προβολή των ταινιών που έχω κάνει, που με το ζόρι φτάνουν τα 1.000 – 1.200 ευρώ. Αν εγώ παίρνω αυτά τα χρήματα που είχα πρωταγωνιστικούς ρόλους σε τόσες ταινίες, μπορείς να φανταστείς τι παίρνουν αυτοί που έπαιζαν δεύτερους και τρίτους ρόλους. Τι να λέμε. Τα φέρνω δύσκολα βόλτα».

Στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια

Η Μάρω Κοντού έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, μετά από 25 και πλέον χρόνια, στην σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς. Η Μαρία Αναγνώστου είναι μια γυναίκα αρκετά δυναμική και υπερπροστατευτική με την κόρη της. Στην σκηνή που προβλήθηκε, η Αθηνά επισκέπτεται την μητέρα της, η οποία δεν κατοικεί στην Μάνη αλλά στο Σούνιο. Μητέρα και κόρη φαίνεται ότι έχουν πάρα πολύ στενή σχέση και είναι δεμένες. Μάλιστα η Μαρία έχει τατουάζ στο χέρι της το όνομα της κόρης της. Η αγάπη της Μαρίας για την κόρη της ξεπερνά τα πάντα και δεν θα διστάσει να δώσει τις δικές της λύσεις, σε όποιον σταθεί εμπόδιο στον δρόμο της κόρης της.

Μια γυναίκα σύγχρονη, αποφασιστική που κινεί τα νήματα από μακριά και παρεμβαίνει, όπου κρίνει απαραίτητο.Η  εμφάνισή της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, με τους χρήστες του twitter να την αποθεώνουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις