Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θέμης Σοφός – Φιλιππίδης: Ξαφνική παραίτηση, αναλαμβάνει ο Δημητρακόπουλος
ΕΛΛΑΔΑ

Θέμης Σοφός – Φιλιππίδης: Ξαφνική παραίτηση, αναλαμβάνει ο Δημητρακόπουλος

Θέμης Σοφός - Φιλιππίδης: Ένταση με τη Φαίη Σκορδά

«Πλέον, δεν εκπροσωπώ τον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε ο γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατόπιν επικοινωνίας με τον κ. Σοφό, είπε πως δεν είναι πλέον στην υπόθεση, αν και δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο. Στην ερώτηση, μάλιστα, της παρουσιάστριας της εκπομπής για το αν πρόκειται για αποχώρηση ή κάτι άλλο, αναφέρθηκε το εξής: «Από ό,τι αντιλήφθηκα, υπήρχε μια διάσταση απόψεων, κάποια θέματα, διότι για να επέλθει ένα δικαστικό ”διαζύγιο”, πρέπει να έχουν ενοχληθεί και οι δύο πλευρές».

Ποιος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Επίσης, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη, μαζί με την Κική Πακιρτζίδου. Επιπλέον, θέλησε να τονίσει πως «ο κ. Φιλιππίδης δεν πρόκειται να κάνει ούτε μήνυση ούτε αγωγή στην κ. Παπαχαραλάμπους, την κ. Δροσάκη και την κ. Αναστασοπούλου», επισημαίνοντας πως τον έχει επισκεφθεί. Ο Μ. Δημητρακόπουλος είπε ότι «η ψυχολογική κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη δεν είναι καλή, όπως δεν είναι κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στη φυλακή», συμπληρώνοντας ότι «στα δύσκολα καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και ποιοι όχι».

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά αντέδρασε, αναφέροντας πως «δεν θα στενοχωρηθούμε κιόλας που δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση», με τον κ. Δημητρακόπουλο να απαντά ως εξής: «Δεν σας είπα να στενοχωρηθείτε ούτε να μη στενοχωρηθείτε. Σε δύσκολη στιγμή μπορεί να βρεθεί ο καθένας. Τότε είναι δίπλα στον άνθρωπο αυτόν μόνο η μάνα και ο δικηγόρος του».

Ο έντονος διάλογος συνεχίστηκε, με τον ποινικολόγο να προτάσσει πως «είναι στιγμή της δικαιοσύνης, υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πρέπει να καταδικαστεί κάποιος, να το πει η Δικαιοσύνη ότι είναι βιαστής».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις