Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι δυο δικέφαλοι αναμετρούνται
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι δυο δικέφαλοι αναμετρούνται

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο ΠΑΟΚ που δίνει τον δεύτερο αγώνα στο γήπεδο του ύστερα από εκείνη την απρόσμενη ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα θα επιδιώξει να κερδίσει την ΑΕΚ.

Στο ντέρμπυ της χρονιάς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη σε ένα αγώνα από τον οποίο δύσκολα θα βγει ο νικητής. Έτσι στην Τούμπα έχουμε σύγκρουση των δυο Δικεφάλων του Βορρά και του Νότου. Ο αγώνας προσλαμβάνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ύστερα και από τα αποτελέσματα που έφεραν στην εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη.

Ο ΠΑΟΚ που δίνει τον δεύτερο αγώνα στο γήπεδο του ύστερα από εκείνη την απρόσμενη ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα θα επιδιώξει να κερδίσει την ΑΕΚ ώστε να δώσει την χαρά στους πληγωμένους φιλάθλους του. Ο Ρουμάνος προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει με επιθετικό σχήμα την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Θα παίξει κανονικά και ο Μπίσεσβαρ που κέρδισε και το πέναλτυ την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη και με το οποίο ο Βιεϊρίνια πέτυχε το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ.

Ενισχυμένη άμυνα και στόχος η νίκη

Η νέα ΑΕΚ του Σέρβου Βλάνταν Μιλόγεβιτς που έχει ανδρωθεί στην Ελλάδα και γνωρίζει άριστα την ελληνική νοοτροπία έχει έρθει στην Τούμπα με ό,τι καλύτερο διαθέτει και με σκοπό και στόχο να πάρει την νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια θα παίξει με ενισχυμένη την άμυνα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα… κυνηγήσει την νίκη! Στο τέρμα θα είναι ο Στάνκοβιτς με αμυντικούς τον Τζαβέλλα και τον Βράνιες. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μάνταλος. Ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Αραούχο και Αμραμπάτ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις