Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και χρήμα: Ποιοι θα έκαναν τα πάντα για να πλουτίσουν
PLUS

Ζώδια και χρήμα: Ποιοι θα έκαναν τα πάντα για να πλουτίσουν

Ζώδια και χρήμα: Το λατρεύουν και κάνουν τα πάντα γι' αυτό!

Υπάρχουν άτομα που έχουν μεγάλη αγάπη στα λεφτά. Τα θεωρούν πάρα πολύ σημαντικά για να μπορούν να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή. Χωρίς αρκετά χρήματα νιώθουν εντελώς απροστάτευτα και εκτεθειμένα. Στην ζωή τους θα έκαναν τα πάντα και για να πλουτίσουν, αλλά και για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους. Όσον αφορά στα ζώδια, το astrology.gr παρουσιάζει εκείνους που λατρεύουν το χρήμα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που αγαπά τα υλικά αγαθά, την σταθερότητα και την ασφάλεια. Δυο είναι οι μεγάλες του αγάπες. Το φαγητό και τα χρήματα (και μια ακόμα πιο κρυφή ο καναπές, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση). Και στα δυο είναι αδίστακτος. Σε ό,τι έχει να κάνει με… ευρώ ή με το στομάχι του δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Πολλές φορές βλέπει μόνο τα λεφτά και θα μπορούσε να κάνει αρκετές παραχωρήσεις, αν το deal που του προτείνανε είχε πολλά μηδενικά από πίσω.

Λέων

Ο Λέων είναι γνωστό ότι θέλει να κάνει μεγάλη ζωή. Δεν αρκείται στα μέτρια ή στα λίγα. Θέλει ό,τι καλύτερο και ό,τι ακριβότερο για να μπορεί να ξεχωρίζει και να πουλάει μούρη. Και για να τα έχει όλα αυτά θα πρέπει να έχει χρήματα. Οπότε για εκείνον από μικρή ηλικία, τα λεφτά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Τα αγαπά, τα έχει θεό και τα κυνηγάει όσο τίποτα στον κόσμο. Και να ξέρεις, δεν τα μοιράζεται εύκολα. Μόνο σε όσους αγαπά με την καρδιά του θα δώσει. Στους άλλους, θα βγάλει νύχια!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός φημίζεται για δυο πράγματα στην ζωή του. Το σεξ και τα λεφτά! Τα λατρεύει και τα δυο εξίσου. Τα χρήματα για εκείνον δεν είναι απλά μια ασφάλεια ή καλοπέραση αλλά και ένα μέσο ελέγχου. Πιστεύει στην ατάκα, “όποιος έχει γρόσια έχει γλώσσα”. Τα βλέπει και… φτιάχνεται. Όσα πιο πολλά έχει, τόσα περισσότερα ζητά. Δεν θα σταματήσει ποτέ να τα κυνηγά, να τα έχει θεό και να κάνει τα πάντα για να τα αποκτήσει. Θα γίνει αδίστακτος και δεν θα διστάσει να πέσει πιο χαμηλά και από τα τάρταρα για να νιώσει την απαλή υφή ενός 500ευρου.

Αιγόκερως

Για τον Αιγόκερω τα λεφτά ισοδυναμούν με την εξουσία. Όσο λατρεύει την θέση και την δύναμη, άλλο τόσο λατρεύει τα χρήματα. Στην ζωή του δουλεύει σκληρά και κάνει τα πάντα για να τα αποκτήσει. Δεν τα χρησιμοποιεί τόσο για καλοπέραση και επίδειξη όπως ο Λέοντας, αλλά για να εξασφαλίσει το μέλλον του και το μέλλον όσων αγαπά. Δε θέλει να βρεθεί χωρίς μία, κάτι που πιθανό να έχει γίνει τα πρώτα χρόνια του γιατί έχει καταλάβει ότι άλλη η αντιμετώπιση αυτού που έχει κι αλλη αυτού που δεν έχει. Όταν έχεις λεφτά, σε σέβονται!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις