Αθήνα

°C

Δευτέρα

18

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κούλογλου: «Ισοπαλία Τσίπρα – Μητσοτάκη στη ΔΕΘ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούλογλου: «Ισοπαλία Τσίπρα – Μητσοτάκη στη ΔΕΘ»

Κούλογλου: Έξω φρενών ο Παύλος Πολάκης με τον ευρωβουλευτή: Μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία.

Συνέχεια στην κόντρα μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου έρχεται να δώσει μια ανάρτηση που έκανε ο πρώτος με αφορμή την ένα κείμενο του δεύτερου στο facebook. Ειδικότερα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρας στη ΔΕΘ ανήρτησε ένα κείμενο με τίτλο: «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα». Φαίνεται πως με τη λέξη «ισοπαλία» εξεμάνη ο Παύλος Πολάκης, εγκαλώντας τον Στέλιο Κούλογλου με το εξής κείμενο: «ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαού πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας, μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακεικο!».

Η αποστροφή αυτή έρχεται ως απάντηση σε όσα γράφει ο Στέλιος Κούλογλου στο tvxs.gr, πως η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα μετά από τέσσερις ώρες δεν έβγαλε είδηση. «Θα ήταν διαφορετικά αν, παραδείγματος χάριν, στην ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, σε περίπτωση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, άφηνε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: σε αυτή την περίπτωση η στρατηγική για την «προοδευτική διακυβέρνηση» θα ερχόταν στο προσκήνιο των συζητήσεων και της επικαιρότητας. Η απάντηση του Α. Τσίπρα έκλεισε το θέμα και, ελλείψει άλλων, «είδηση» έγινε το καλαμπούρι για τους Ντάλτον και τον Ραν Ταν Πλαν», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου.

Η απάντηση Πολάκη

Το άρθρο αυτό ενόχλησε ιδαίτερα τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έγραψε οργισμένος απευθυνόμενος στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως «αν εσυ είδες ‘ισοπαλία’ στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά» και έκλεισε γράφοντας: «Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…..». Υπενθυμίζεται πως και προ 10ημέρου είχε ξεσπάσει κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών όταν ο κ. Κούλογλου είχε εξαπολύσει αυτός επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη με αφορμή τη στάση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τον εμβολιασμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις