Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Φιλιππίδης: Η συνεργασία, ενώ γνώριζε για τη σύζυγό του
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Φιλιππίδης: Η συνεργασία, ενώ γνώριζε για τη σύζυγό του

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Φιλιππίδης: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε σχετικά με την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και όπως ανέφερε, ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνον, αφού η γυναικα του, Λένα Δροσάκη ήταν μία από τα θύματα του ηθοποιού. Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξήγησε πως υπήρχε πολύ μεγάλη αμηχανία και από τις δύο μεριές. «Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη εκείνη την περίοδο και κάτι που δεν μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος είναι πως όταν κλείνεται μια δουλειά στην τηλεόραση, δεν γνωρίζεις το ακριβές καστ. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη σειρά ήξερα ότι είχε κλείσει ένας άλλος πρωταγωνιστής σε αυτό τον ρόλο και δέκα μέρες πριν μπω για γύρισμα, αυτό άλλαξε», είπε αρχικά.

Η γυναίκα μου ήταν λεχώνα και έπρεπε να δουλέψω

Όπως ανέφερε, η δουλειά αυτή ήταν μονόδρομος για εκείνον, καθώς δεν υπήρχαν θεατρικές παραστάσεις τότε και η σύζυγός του ήταν ακόμα λεχώνα. «Δεν υπήρχε το θέατρο και έπρεπε να δω τι θα κάνω. Η γυναίκα μου ήταν λεχώνα και έπρεπε να δουλέψω. Ότι είχε γίνει και κατήγγειλε η ίδια, είχαν γίνει πριν καν την γνωρίσω και τα ήξερα όλα. Ήταν δύσκολη η θέση μου, υπήρχε μία αμηχανία και από τους δυο μας, γιατί είχε τύχει να δουλέψω πολύ παλιότερα σε δικό του θίασο και είχα μία γνωριμία. Από εκεί και ύστερα, γίνονταν τα γυρίσματα και προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, να κάνω την δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Να μην δημιουργήσω πρόβλημα στην δουλειά, ήταν ένα πράγμα, το οποίο δεν γνώριζε κανείς», εξήγησε.

Όταν μαθεύτηκαν οι πράξεις του Πέτρου Φιλιππίδη αργότερα, ο ηθοποιός εξήγησε πως τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για εκείνον. «Όταν άρχισε να σκάει το πράγμα, σαφώς ήταν όλα πάρα πολύ δύσκολα. Είχε προηγηθεί μία προσωπική μας κουβέντα, δεν έχει σημασία τι ειπώθηκε, ήταν κάτι μεταξύ μας για την σχέση που είχαμε στην δουλειά. Όσο περνούσε ο καιρός και αργότερα, ακόμα και όταν αποχώρησε από την σειρά, δυσκολευόμουν ακόμα πιο πολύ», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις