Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χώρισε: Τέλος η σχέση με τον Σωτήρη Χατζάκη
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χώρισε: Τέλος η σχέση με τον Σωτήρη Χατζάκη

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τον χειμώνα του 2019 όπου και συνεργάστηκαν

Χωριστούς δρόμους στην ζωή τους διάλεξαν να τραβήξουν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης. Μετά από δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΟΚ!. Παρόλα αυτά, οι δυο τους συνεχίζουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν αυτός, που στάθηκε δίπλα της στην δύσκολη περίοδο που βίωσε, μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τον χειμώνα του 2019, κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Χάρολντ και Μοντ», την οποία σκηνοθέτησε ο Σωτήρης Χατζάκης και πρωταγωνίστρια ήταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Τρέφουν μεγάλο σεβασμό, αλλά και θαυμασμό ο ένας προς τον άλλο, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα από τις όσες φορές έχουν μιλήσει για την σχέση τους.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπει ότι έχει χάσει παιδί

Πριν από λίγες ημέρες και με αφορμή τη νέα σειρά “Η τελευταία Ώρα” του OPEN, η κα. Παλαιολόγου βρέθηκε στην εκπομπή του καναλιού “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε τότε στο θέμα της μητρότητας, αποκαλύπτοντας πως έχει χάσει ένα παιδί στο παρελθόν εξαιτίας παλίνδρομης κύησης.

“Γενικά στη ζωή μου έλεγα πάντα πως δεν ξέρω ένα παιδί αν θα μπορούσα να το κουλαντρίσω εύκολα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που γεννήθηκαν για να γίνουν μάνες. Ούτε βιολογικά ρολόγια μπορώ να πω ότι άκουσα. Δεν είναι όλες οι γυναίκες γι’ αυτό. Εάν ήθελα τόσο πολύ ένα παιδί πιστεύω πως θα το είχα κάνει. Θα το είχα κάνει σε μικρότερη ηλικία και δε θα είχα ούτε παλίνδρομη κύηση” είχε πει.

“Στον γάμο μου, ναι, είχα μια παλίνδρομη κύηση αλλά δεν πρόλαβα ούτε να πενθήσω. Ένιωσα πένθος γιατί είναι μια μεγάλη απώλεια και δεν την είχα βιώσει. Δεν ήξερα πώς είναι. Ήταν πολύ μεγάλη απώλεια όσο μικρή κι αν ήταν αυτή η κύηση. Όταν ανακάλυψα πως υφίσταται παλίνδρομη κύηση και έπρεπε να κάνω μια επέμβαση, επειδή έγινε πολύ γρήγορα όλο αυτό, την ίδια μέρα έπρεπε να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να κάνω πρεμιέρα στο θέατρο. Δηλαδή το πρωί πήγα στο χειρουργείο, μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα και έκανα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν από τα πιο εύκολα πράγματα που έχω ζήσει στη ζωή μου, παρόλα αυτά μπορεί και να με βοήθησε” πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις