Αθήνα

°C

Τρίτη

28

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Τσιντικίδου σήμερα: Η πρώην Σταρ Ελλάς γύρισε σελίδα στη ζωή της
LIFESTYLE

Μαρίνα Τσιντικίδου σήμερα: Η πρώην Σταρ Ελλάς γύρισε σελίδα στη ζωή της

Μαρίνα Τσιντικίδου σήμερα: Όταν ένας άνθρωπος δεν κάνει παιδιά, ακολουθεί άλλους ρυθμούς ζωής

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη» συνάντησε το supermodel των 90’s, τη Μαρίνα Τσιντικίδου, η οποία μίλησε για τη ζωή της σήμερα, την απόφασή της να μην κάνει παιδιά και την ενασχόλησή της με την αρχιτεκτονική τοπίου. «Όταν ένας άνθρωπος δεν κάνει παιδιά, ακολουθεί άλλους ρυθμούς ζωής. Τα παιδιά μας γεμίζουν τη ζωή μας. Όταν δεν έχεις παιδιά αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Δεν αντέχεις να μην το κάνεις, δεν περνάει η ζωή αλλιώς», είπε αρχικά η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Και συμπλήρωσε «Την πόρτα στα παιδιά πλέον την έχω κλείσει λόγω ηλικίας. Αλλά δεν υπήρχε ποτέ στη ζωή μου η προοπτική να κάνω παιδιά. Ήξερα από νωρίς ότι δεν με ενδιαφέρει η μητρότητα. Ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδί είναι ότι το θεωρώ το κορυφαίο έργο ενός ανθρώπου. Δε υπολόγιζα ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό και προτίμησα να κινηθώ με λίγες αποσκευές. Ένιωσα αδιακρισία και ρατσισμό από την κοινωνία. Δεν είναι όλοι οι ανθρωποι φτιαγμένοι για να μεγαλώνουν ένα παιδί», εξήγησε η ίδια.

Για τη χρυσή εποχή του modeling

«Ήμουν πολύ χαϊδεμένη. Δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι κάτι ξεχωριστό. Αλλά απολάμβανα αυτό που μου συνέβαινε. Κάποια στιγμή αυτή η λάμψη μου δημιουργούσε φοβίες, πανικούς και ψυχολογικά προβλήματα. Διάβαζα σχόλια που έκαναν για μένα κι έκλαιγα. Ελεγα, γιατί με παρουσιάζουν έτσι; Μα γιατί με αδικούν;». «Η μόνη στιγμή που είμαι εντελώς καλά και δεν μπορώ να κάνω καν αρνητικές σκέψεις είναι όταν είμαι στο πράσινο, στα λουλούδια, στη φύση…Αρχισα να νιώθω πως όταν είμαι στη φύση είναι σαν να κάνω μια πολύ γερή θεραπεία. Ασχολούμαι πλέον με την αρχιτεκτονική τοπίου, είναι μελέτη και σχεδιασμός εξωτερικών χώρων που έχει να κάνει με το φύτεμα και τη διαμόρφωση του χώρου… Όποτε σκέφτομαι ότι ασχολήθηκα με την πολιτική, λέω τι δουλειά είχες εσύ εκεί κούκλα μου;», πρόσθεσε η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Υπενθυμίζεται ότι το 2009 η Μαρίνα Τσιντικίδου ήταν υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις