Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έφη βιτριόλι – δίκη: Διεκόπη η διαδικασία, γραπτή δήλωση από την κατηγορούμενη
ΕΛΛΑΔΑ

Έφη βιτριόλι – δίκη: Διεκόπη η διαδικασία, γραπτή δήλωση από την κατηγορούμενη

Έφη βιτριόλι - δίκη: Με ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της έφτασε η Ιωάννα στο δικαστήριο

Γραπτή δήλωση με την οποία έκανε γνωστή την πρόθεσή της κατηγορούμενης Έφης Κακαρατζούλα να παρευρεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στη δικαστική αίθουσα για τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, ανέγνωσε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Στην εκφώνηση του ονόματός της, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε στο δικαστήριο ότι είναι απούσα. Τότε, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από την άδικη πράξη της κατηγορουμένης. Να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με την κατηγορούμενη, το θύμα της επίθεσης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέλεξε σήμερα να παραβρεθεί στο δικαστήριο. Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης είχε σύντομη συνομιλία με την Ιωάννα στην οποία εξέφρασε τη συμπάθειά του και τη θλίψη του για την περιπέτεια που περνά.

Ωστόσο σύμφωνα με το Open, υπάρχει εισήγηση για διακοπή της δίκης.

Η Ιωάννα φορούσε ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της. Περπάτησε, από το αυτοκίνητο έως το δικαστήριο, με πολύ μεγάλη δυσκολία, πολύ αργά συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, ενώ πίσω της βρισκόταν η μητέρα της. «Μπράβο Ιωάννα», φώναζαν όσοι έτυχε να βρεθούν σήμερα στην είσοδο του δικαστηρίου, ενώ τη χειροκροτούσαν καθώς κατευθυνόταν προς την αίθουσα. Η απόφαση να εμφανιστεί στη δίκη, όπως και οι δικηγόροι της εξήγησαν, ήταν προσωπική, το επιθυμούσε η ίδια, την ώρα που η οικογένειά της τη συμβούλευε για το αντίθετο. Σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση της Ιωάννας και το ψυχικό σθένος που επέδειξε, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μην παραστεί σήμερα στη δίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις