Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άγιαξ Μπομπ Μάρλεϊ: Απαγορευτικό της UEFA
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άγιαξ Μπομπ Μάρλεϊ: Απαγορευτικό της UEFA

Άγιαξ Μπομπ Μάρλεϊ: Η UEFA έβαλε «στοπ» στα σχέδια του Άγιαξ αναφορικά με την εμφάνιση προς τιμήν του Μπομπ Μάρλεϊ

Στην Ελλάδα δεν είναι ίσως τόσο γνωστό, αλλά στο εξωτερικό όλοι ξέρουν την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει ο Άγιαξ για τον Μπομπ Μάρλεϊ. Το τραγούδι δε «Three little birds» (ελληνιστί «Τρία πουλάκια κάθονταν») έχει καταστεί κάτι σαν ύμνος στο στόμα των οπαδών της ομάδας και μάλιστα το έχει τραγουδήσει στο γήπεδο του Άγιαξ ο αδερφός του θρυλικού τραγουδιστή.

Ο Άγιαξ πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας γνωστή την τρίτη εμφάνιση που θα χρησιμοποιεί στα παιχνίδια και η οποία είναι αφιερωμένη στον Μπομπ Μάρλεϊ. Η φανέλα έκανε θραύση και εξαντλήθηκε άμεσα, με τον Άγιαξ να ζητά και άλλες από την σχεδιάστρια εταιρεία για να ικανοποιήσει τα μεγάλα αιτήματα των φιλάθλων του.

 

Ωστόσο, η UEFA έβαλε φρένο στις επιθυμίες του Άγιαξ, απαγορεύοντας στην ομάδα να την χρησιμοποιεί, έχοντας τα τρία πουλιά πάνω στην εμφάνισή της. Ο λόγος είναι πως αυτά τα σύμβολα δεν επιτρέπεται στις διοργανώσεις της και έτσι ο Αίαντας – που την σχεδίασε ειδικά για το Champions League – θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του και να αφαιρέσει το συγκεκριμένο σύμβολο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις