Αθήνα

°C

Κυριακή

17

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκαια καυστικό υγρό: Οι σχέσεις θύτη και θύματος, μια υπόθεση “θρίλερ”
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια καυστικό υγρό: Οι σχέσεις θύτη και θύματος, μια υπόθεση “θρίλερ”

Νίκαια καυστικό υγρό: Ο 57χρονος δράστης είναι ρακοσυλλέκτης με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Παρελθόν με εξαφανίσεις, ενδοοικογενειακές διαμάχες, ψυχολογικά προβλήματα ακόμη και εγκλεισμούς σε ψυχιατρικά ιδρύματα έχουν οι δυο πρωταγωνιστές της φρικτής υπόθεσης με την επίθεση με καυστικό υγρό έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Ο 57χρονος δράστης, ρακοσυλλέκτης με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλείες σε ψυχιατρικές κλινικές, επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια επιχείρησε να κάψει με καθαριστικό υγρό μπάνιου την 63χρονη πεθερά του Ευαγγελία γιατί όπως είπε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όπου οδηγήθηκε, προσπάθησε να τον βιάσει!

Βίντεο – Επίθεση με καυστικό υγρό στη Νίκαια: Η κατάσταση της γυναίκας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτο Θέμα, αρχικά υποστήριξε ότι το θύμα ήταν πεθερά του και στη συνέχεια άλλαξε. Όμως τελικά διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για γαμπρό και πεθερά με την 63χρονη, να έχει ιστορικό εξαφανίσεων στη Σαλαμίνα. Μάλιστα στις 19/02/2020, χάθηκε από το σπίτι της στα Παλούκια και η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της 04/03/2020, για την ανεύρεσή της.

Το Silver Alert το πρωί της 18/03/2020, έλαβε κλήση ότι εντοπίστηκε η Ευαγγελία Αγγέλου, διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της. Η γυναίκα, από το καθαριστικό πατώματος που δέχθηκε στα μάτια, μετεφέρθη στο Αττικό νοσοκομείο στο οφθαλμολογικό τμήμα όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί μέσα από την ακατάληπτη ομολογία του δράστη προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος για τα κίνητρα αυτής της φρικτής επίθεσης, η οποία μάλιστα συμπτωματικά σημειώνεται 48 ώρες πριν την έναρξη της δίκης στην πολύκροτη υπόθεσης της «βιτριολίστριας» της Αγίας Ελεούσας με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις