Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

05

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καβγάς Ελλήνων Γερμανία: Άγριος τσακωμός ζευγαριού γίνεται viral στο διαδίκτυο
ΚΟΣΜΟΣ

Καβγάς Ελλήνων Γερμανία: Άγριος τσακωμός ζευγαριού γίνεται viral στο διαδίκτυο

Καβγάς Ελλήνων Γερμανία: To γύρο του διαδικτύου κάνει ο τσακωμός ενός ζευγαριού Ελλήνων στην Γερμανία.

Viral έγινε το βίντεο από τον άγριο καβγά ενός ζευγαριού Ελλήνων στην Γερμανία στην μέση του δρόμου ο οποίος ξεκίνησε με βρισιές, συνεχίστηκε με χειροδικία και κατέληξε με την γυναίκα να εμβολίζει το αυτοκίνητο του άνδρα. Το σοκαριστικό είναι πως μπροστά ήταν τα παιδιά του ζεύγους, πιθανότατα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα. Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει, για άγνωστο λόγο το ζευγάρι έχει ξεκινήσει να τσακώνεται. Στην αρχή φαίνεται ο άνδρας να είναι έξω από το όχημα, τύπου SUV που οδηγεί η γυναίκα και να την βρίζει χυδαία φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χειροδικήσει εναντίον της.

Το βίντεο έχει μαγνητοσκοπηθεί από έναν Γερμανό ο οποίος μένει στην περιοχή και ακούγοντας τις φασαρίες ξεκίνησε με το κινητό του να καταγράφει από το παράθυρό του το περιστατικό.

Αμέσως μετά την χειροδικία του, ο άνδρας αποχωρεί βρίζοντας χυδαία και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του. Η γυναίκα σε κατάσταση αμόκ πατάει γκάζι και εμβολίζει το όχημα του άνδρα της σε σημείο να το εγκλωβίζει σε έναν τοίχο. Κάνει όπισθεν και συνεχίζει για άλλη μία φορά τον εμβολισμό της.

Σε εκείνο το σημείο ο άνδρας έχει σταματήσει να βρίζει και κραυγάζει συνεχώς «τα παιδιά, τα παιδιά». Η γυναίκα του ζητά επιτακτικά τα κλειδιά του σπιτιού και αυτός ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, αφού η δική του είναι κολλημένη στον τοίχο, και αυτή κατεβαίνει από το SUV και μπαίνει μέσα στο όχημά του.

«Φύγε, θα μας πάρουν τα παιδιά»

Σε εκείνο το σημείο, ακούγονται μόνο φωνές, αφού το βίντεο που τραβά ο Γερμανός γείτονας είναι ακριβώς πάνω από το όχημα του άνδρα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει οπτική επαφή με το τι γίνεται εντός αυτού. «Φύγε, θα μας πάρουν τα παιδιά» ακούγεται καθαρά να φωνάζει ο άνδρας με την γυναίκα να λέει επίσης, χωρίς ωστόσο να γίνεται πλήρως αντιληπτό λόγω της έντασης τι ακριβώς εννοεί, «θα μας τα πάρουν» και «στο νοσοκομείο».

«Ηλίθιε» και «κάθαρμα» συνεχίζει να φωνάζει η γυναίκα βγαίνοντας από το όχημα και μπαίνοντας ξανά στο SUV της. Στο σημείο αυτό η γυναίκα αφού κάνει όπισθεν παίρνει φόρα και πατώντας το γκάζι, χτυπάει ξανά το όχημα του άνδρα της. «Κάθαρμα, να χτυπάς την μάνα των παιδιών σου, αντί να με αγαπάς», ακούγεται να λέει. «Δεν με αγαπάς καθόλου», φωνάζει η γυναίκα φεύγοντας από το σημείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις